Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najúprimnejšia fotka! Česká herečka a speváčka výrazne chudne, no ukázala, aká je realita jej tela!
Zdielať na

Najúprimnejšia fotka! Česká herečka a speváčka výrazne chudne, no ukázala, aká je realita jej tela!

Archívna reportáž

Mnohé dámy, ktoré žijú svoj život na sociálnych sieťach ho prezentujú viac či menej ako dokonalý svet, v ktorom niet vrások, tukových vankúšov, neposlušných detí, nepodarených kuchárskych výtvorov či jednoducho „blbej“ nálady. Avšak nájdu sa aj výnimky, ktoré nie sú na seba a svoj skutočný svet tak úzkostlivé a ukážu svojim priaznivcom aj tie prirodzené, nie tak fotogenické zábery reality. Podobné zábery zverejňuje na svojom profile aj sympatická česká herečka a speváčka, ktorú osud v životných skúškach nijako nešetril.

Anna Julie Slováčková (25) na sociálnych sieťach svojim priaznivcom prezrádza všeličo zo svojho súkromného života. Zveruje sa aj s problémami, ktoré mnohé iné mladé ženy radšej zatajujú. Nedávno tam riešila svoju celulitídu a ukázala na fotkách, kde ju má najvýraznejšiu. Trpí ňou najmä odvtedy, čo výraznejšie pribrala počas liečby rakoviny prsníka. Našťastie, liečbu má už úspešne za sebou, nabratých kíl sa ale chce zbaviť tiež. Žiaľ, nejde to tak rýchlo, akoby si želala, ale predsa len nejaký výsledok svojej snahy zaznamenala a neváhala sa ním pochváliť aj v rozhovore pre český portál Život v Česku.

Aničkin recept na chudnutie je celkom jednoduchý, menej jesť a viac sa hýbať, a tak sa dá konštatovať, že žiadny zázrak nevynašla. K svojej celulitíde, spojenej s pribratím počas liečenia, sa postavila čelom. Namiesto toho, aby ju zatajovala, či fotky svojho tela retušovala, vyšla s pravdou von. Na dôkaz, ako je ňou postihnuté jej telo, priložila na Instagram aj zopár fotografií. Vidieť, že celulitídu má najmä v oblasti stehien, čo je pre ženy typické. "K stehnám sa za posledný rok pridali aj lýtka, pár miest na bruchu, dokonca aj na rukách. Úprimne - nemala som ju na sebe nikdy rada. A cez všetku lásku, ktorú sa k sebe snažím vybudovať, práve tá k celulitíde mi ide najťažšie. Skúsila som všetky možné cesty, ako sa jej zbaviť. Ale aj v časoch, keď som bola v najlepšej fyzickej kondícii, tak tam jednoducho vždy bola a smiala sa mi cez zrkadlo," priznáva všetky detaily úprimná Anička.

Anička napriek nepriazni osudu ostáva pozitívne naladená, nielen v súkromí, ale aj vo vlastnej tvorbe:

Dcéra slávneho hudobníka, saxofonistu Felixa Slováčka a herečky Dagmar Patrasovej, prezradila, že odkedy sa pustila do intenzívnej zoštíhľujúcej kúry, čo je zhruba mesiac, spolu so zhodenými kilami ustupuje aj celulitída. Okrem krabičkovej diéty a celkovej úpravy stravy, dodržiava pitný režim, denne sa snaží prejsť šesť kilometrov a na nohy si dáva zábaly z liečivého bahna. Používa aj špeciálne krémy na celulitídu spolu s masážou a nosí na pomoc proti nej aj legíny podporujúce mikrocirkuláciu. Nevynechala snáď žiadnu známu a dostupnú metódu, aby sa zbavila takzvanej pomarančovej kože, avšak bez plošného úspechu. "Kde stopercentne vidím výsledok, tak to je brucho. To sa mi dalo do pohybu dosť slušne a odtiaľ tá celulitída zmizla úplne. Mám celkom veľký úbytok na centimetre (najviac v páse - 5 cm, na stehnách - 1,5 cm), sú podľa mňa o dosť viac vyhladené a na nejakých miestach celulitída ustúpila," chváli sa s úspechom. 

Ako priznala, ľutuje, že v tejto dobe nemôže kvôli uzavretým aquaparkom a bazénom v súvislosti s protiepidemickými opatreniami, robiť v rámci pohybu to, čo jej spôsobuje súčasne aj radosť. "Ja najradšej plávam, to teraz bohužiaľ nie je možné, takže sa snažím chodiť na dlhšie prechádzky a doma mám rotopéd, tiež jazdím na bicykli a občas posilňujem. Tiež som rada tancovala, čo teraz tiež nie je možné, ale dúfam, že už to rýchlo bude reálne," zverila sa v rozhovore pre spomínaný portál. Kvôli možnosti ponoriť sa do vody si aj Slováčková podľahla módnemu trendu otužovania v jazerách. "Otužovať som sa začala nedávno, to som bola prvýkrát a je to super. Asi tomu tiež budem prepadať, nevidím to ale ako niečo, čo by som robila každý deň, možno skôr tak dvakrát do týždňa," prezradila odhodlaná umelkyňa.  

Anička tiež priznala, že aj počas diéty svojmu telu občas dopraje aj niečo navyše, ako je odporúčané v rámci presne stanoveného a odporúčaného jedálnička, aby upokojila svoje chúťky. "Mám strašne rada sladké, takže keď na to príde, rada si doprajem trebárs tortu. Ale aj keď ten 'cheat day' mám, tak vyberám nejaké dobré, zdravšie varianty,"  vysvetlila, aký spôsob si vybrala, ako diétu trochu oklamať bez toho, aby to ohrozilo celkový výsledok chudnutia. Ako vidieť, zatiaľ jej to vychádza, čo ju ešte viac povzbudzuje do ďalšieho pokračovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie