Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Slová Donutilovej nevesty trhajú srdce! Čierne myšlienky po smrti jej bábätka!
Zdielať na

Slová Donutilovej nevesty trhajú srdce! Čierne myšlienky po smrti jej bábätka!

Archívna reportáž

Miroslav Donutil sa zatiaľ k strate vnúčika nevyjadril

Keď pred vyše mesiacom prišiel na svet syn Martina Donutila (31) a jeho partnerky Sáry Affašovej (28), nešlo, žiaľ, o radostnú udalosť. Hoci bol synček riadne donosený, krátko pred termínom pôrodu prestala cítiť Sára v jej brušku jeho pohyby. Potvrdilo sa to najhoršie - prestalo mu biť srdiečko. Na druhý deň jej v pôrodnici vyvolali kontrakcie a porodila, žiaľ, chlapčeka bez života. Takú tragédiu si nevie predstaviť nikto, kto tým neprešiel. Zúfalá mama sa zrútila natoľko, že už nechcela ani žiť. Podržal ju Martin a po pár týždňoch ju zobral do New Yorku, aby prišla na iné myšlienky.

​Herečka česko-sýrskeho pôvodu vždy túžila vidieť a zažiť toto legendárne mesto mnohých tvári a teraz jej pomáha tak trošku prísťž na iné myšlienky. Verí, že onedlho dá život novému človiečiku spolu s jej Martinom a všetko bude opäť fajn. Strata Matyáša ale nikdy neprebolí, o tom niet pochýb. Po vyše mesiaci zdieľala na Instagrame svoje pocity so všetkými, ktorí ju podporili a napísali svoje príbehy. "Chcem vám poďakovať za tú veľkú vlnu podpory, ktorú som od vás dostala. Bohužiaľ, aj stovky a stovky podobných príbehov a toľko bolesti, ktorá, trúfam si povedať, sa vďaka tomuto spoluzdieľaniu aspoň trochu rozdrobila. Každý príbeh som si prečítala, všetky do jedného," začala ešte stále emocionálne rozorvaná Sára.

Súcíti s každým a ďakuje za ich myšlienky. "Som zástanca toho, že všetko sa deje z nejakého dôvodu. Najťažšie bolo asi odpustiť si, že som to 'nedokázala'. Už sa takto snažím nepremýšľať. Veľa som hľadala útechu a oporu v spirituálnom svete. Musela som sa naučiť niečo o sebe? Mala som si siahnuť do tých najväčších hĺbok, aby som sa v živote posunula ďalej? Možno," uvažuje Sára nad tým, čo prežila."Veríme celá rodina, že sa nám rýchlo vráti. Som o tom presvedčená. A jedine tak sa môžeme posunúť ďalej. Treba žiť ďalej, aj keď mi to Martin musel často pripomínať," zverila sa s čiernymi myšlienkami osudom skúšaná mladá žena. 

Sára Affašová a Martin Donutil v šou 7 pádú:

"Odišli sme do New Yorku, vždy som se sem chcela pozrieť, a tak sme tu - je to tu celkom divoké, zatiaľ si na to hektické tempo zvykám. Pomaly, ale isto sa vraciame k životu, k práci, bez schovávania a strachov. Nebude to hneď, neprebolí to nikdy, ale pracujem na tom, ako najlepšie viem. To, čo sa nám stalo, ma donútilo zastavit sa a premýšľať. Veľa. O podstate vecí. O hodnotách. O živote, ako som ho žila a ako už ho žiť nechcem. O tom, čo je naozaj dôležité. O tom, ako si človek neváži tých základných vecí, ktoré sú ale tak vzácne. Prehodnotila som svoj doterajší život, obrátil sa nám hore nohami. Som zástanca toho, že všetko sa deje z nejakého dôvodu," vyznala sa herečka, pre ktorú je Instagram teraz aj akýmsi spôsobom terapie. Všetci jej prajú skoré uzdravenie a návrat k šťastnému životu.

Sára s rodinou prežíva obrovskú bolesť zo straty bábätka, jej príspevok bezprostredne po tragédii bol srdcervúci:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sára Affašová (@saraaffasova)

Súvisiace články

Najčítanejšie