Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Lela s Karlosom riešila jeho nevery! TOTO sa rozhodli spraviť s ich manželstvom!
Zdielať na

Lela s Karlosom riešila jeho nevery! TOTO sa rozhodli spraviť s ich manželstvom!

Archívne video

Pár neľahkých týždňov, keď sa prevalila kauza o nevere jej manžela, má už Lela Vémola (33) zrejme za sebou. Zápasník MMA Karlos Vémola (37) sa pevne držal známeho "zatĺkať, zatĺkať, zatĺkať", k čomu pridal ďalšie osvedčené "najlepšia obrana je útok" a výsledok nesklamal. Svojej manželke zrejme nasľuboval hory-doly aj nový dom k tomu a zdá sa, že mu odpustila. Lela to teraz potvrdila aj v relácii Agáty Hanychovej (37) Holčičky.

​Karlos sa skutočne nikdy netajil láskou k ženám a len ťažko sa dalo veriť tomu, že obrúčka na prste niečo zmení. Keď sa prevalila jeho nevera s mladučkou pornoherečkou Rikou Fane (18), išiel okamžite do protiútoku a dokonca ju začal nepekne urážať. Jeho advokát Radek Suchý tvrdil, že Rika spolu s ďalšími dvomi známymi tvárami "sú vedené snahou zničiť môjho klienta spoločensky, profesionálne a predovšetkým ľudsky." Tereze Pergnerovej, ktorá si dovolila na udeľovaní slávikov na Vémolove nevery vtipnú poznámku,  sa tiež ozval Suchý, hoci napokon to neskončilo žalobou, na rozdiel od Riky.

V relácii Holčičky sa spýtala Agáta Hanychová tej, ktorú aféra zaiste zasiahla najviac, Lely Vémola, ako všetko prežívala, a ako sa s touto nepríjemnou situáciou vyrovnala. "Túto kauzu sme už uzavreli. Nevraciam sa k tomu, netreba to rozoberať ani víriť, idem ďalej. Je to o tom, že si človek musí s tým mužom sadnúť a otvorene si povedať o určitých veciach. Povedať si, čo bude ďalej. Bez komunikácie by ten vzťah nefungoval, pretože keď si to nepoviete, je to problém," odpovedala bývalá slovenská playmate. Iste jej dopomohlo k tomuto postoju a rozhodnutiu aj množstvo darčekov a nebývalej pozornosti od manžela, ktorý ju začal brať so sebou vo zvýšenej miere aj do celebritnej spoločnosti.

Agáta mala naposledy v šou Lelu, pred ňou uvítala aj ďalšiu kontroverznú osobnosť, Dádu Patrasovú:

Lela vidí jeho premenu aj doma. "Je veľmi milý, starostlivý. Miluje deti a doma máme pohodu. Samozrejme, máme veľa zvierat, s ktorými sú starosti. Ale žijeme bežný život ako každý," mieni, ale teraz je to zas trochu inak kvôli Karlosovmu blížiacemu sa zápasu. "Atmosféra u nás dome začína hustnúť. Do zápasu zostáva mesiac a on už dávno drží diétu. Preto musím doma eliminovať jedlo, aby som ho nedráždila. Nie je nič horšie, ako keď je chlap hladný a drží diétu," zverila sa a pridala informáciu, ktorá celkom jasne ukázala, ako to bude s ich manželstvom po kríze ďalej.

Lela mala ešte do septembra Instagram zaplnený fotkami s Karlosom, potom zrazu prestali pribúdať:

"Po zápase nás čaká svadobná cesta, ktorú sme ešte nemali. Povedali sme si, že by sme mali raz za čas vyraziť niekam bez detí, čo je podľa mňa v manželstve dôležité," zdôverila sa Lela. Ak by teda niekto čakal, že Lela bude reagovať rovnako prudko, ako po prvej prevalenej nevere, keď sa od Vémolu aj s malou Lili odsťahovala, rozhodne to tak nebude. Dokonca sa zdá, akoby aféra tento vzťah ešte posilnila, keďže Karlos sa vyjadril, žeby chcel aj ďalšie deti. Už si len počkať, čo príde skôr - tretie dieťa alebo ďalší škandálik.

Najčítanejšie