Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obrovský žiaľ v rodine Donutila! Jeho vnúčik prišiel na svet bez života
Zdielať na

Obrovský žiaľ v rodine Donutila! Jeho vnúčik prišiel na svet bez života

Archívne video

Miroslav Donutil zažiaril aj ako hosť v relácii Inkognito

Mali to byť najšťastnejšie chvíle v rodine Miroslava Donutila, no je z toho ten najhlbší žiaľ. Len deň pred termínom pôrodu chlapčekovi v brušku prestalo biť srdiečko a už sa s tým nedalo nič spraviť. Herečka Sára Affašová (28) a syn Miroslava Donutila, Martin (31), zažívajú najhoršie chvíle v živote.

​Pred pár mesiacmi sa mladí Donutilovci hrdo pochválil, že očakávajú prvý prírastok do rodiny. Aj starý otec, hviezdny Miroslav Donutil, sa už nevedel dočkať tejto veľkej životnej úlohy. No v piatok prišla tá najsmutnejšia správa.

Herečka Sára Affašová sa na Instagrame podelila o najväčšiu bolesť svojho života, pridala aj fotku so zosnulým synčekom. "Zo 17. na 18. v noci som prestala cítiť pohyby bábätka, prestalo mu biť srdiečko. Den pred oficiálnym termínom pôrodu, 18.10. večer, som po vyvolávaní nakoniec prirodzenou cestou porodila nášho prenádherného syna Matyáša Donutila, 3130g, 50cm. Bez dušičky," napísala dočista zdrvujúce fakty.

Saša a Martin ešte predtým, ako čakali dieťatko:

Prísť o dieťa v úplnom finále je určite najväčšia tragédia, akú môže matka zažiť. Príčina skonu malého Matyáška zatiaľ nie je známa. "Matyáš bol do poslednej chvíle úplne zdravý. Nikto nevie, čo sa mohlo stať," zverila sa zdrvená Sára. "Pociťujem tak silnú, palčivú a drásajúcu bolesť každou sekundou svojej existencie, každým nadýchnutím, že by som nikdy v živote toto nepriala zažiť ani tomu najhoršiemu človeku na svete.
Mám pocit, že niečo vo mne zomrelo a s tým naším bábätkom odišiel aj kus mňa," tak znejú bolestné slová mamy bez bábätka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sára Affašová (@saraaffasova)

"Matyášek bude v našich srdciach už do smrti, bude stále s nami, je a bude stále rovnako milovaný, potom sa stretneme a budeme mu tými najlepšími rodičmi. Medzitým nad nami bude držať ochrannú ruku, ako náš Anjeliček. Sú veci medzi nebom a zemou, čo človek asi nedokáže ovplyvniť, akokoľvek nespravodlivé a boľavé to je," vyznala sa herečka a nezabudla poďakovať aj partnerovi Martinovi, ktorý jej bol a je celú dobu oporou. Ostáva veriť, že bolesť prekonajú a dajú dieťatku druhú šancu.

Sára s Martinom v šťastných chvíľach:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sára Affašová (@saraaffasova)

Súvisiace články

Najčítanejšie