Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Šokujúci moment! Sokyne v láske súperiace o toho istého speváka si padli do náručia!
Zdielať na

Šokujúci moment! Sokyne v láske súperiace o toho istého speváka si padli do náručia!

Archívna reportáž

Justin bojuje so zvláštnymi spojeniami jeho starého otca

Po rokoch vzájomných osočovaní dvoch táborov fanúšikov Seleny Gomez (30) a Hailey Bieber (25) nastal nečakaný zvrat. Tieto dve údajné sokyne v láske vo vzťahu k Justinovi Bieberovi (28) pred pár dňami verejne predviedli, že k sebe majú blízko, keď sa navzájom objali. Tento moment zachytil v nedeľu večer fotograf počas druhého výročného galavečera Academy Museum of Motion Pictures v Los Angeles. K fotografii zdieľanej na Instagrame pridal krátky komentár "dejinný zvrat".

​​Navzájom znepriatelené skupiny fanúšikov týchto dvoch žien zostali týmto gestom zaskočené. Ani jedna za tie roky, odkedy sa dal Justin v roku 2018 s Hailey dokopy, dostatočne rázne nedementovala dohady, že sa Selena preto hnevá. Trvalo štyri roky, kým všetko uviedla na pravú mieru práve Hailey. Je na posúdenie, či to nie je iba jej osobná verzia, tak či onak, Selena svojím gestom naznačila, že má s Hailey priateľský vzťah. 

​Tento prekvapivý moment prišiel v nadväznosti na vystúpenie Hailey v podcaste "Call Her Daddy" z minulého mesiaca, kde sa vyjadrila k roky trvajúcim špekuláciám fanúšikov, že chodila so svojím terajším manželom, keď sa ešte stretával s Gomez, s ktorou tvorili ostro sledovaný pár od roku 2010. Na označenie moderátora, že je rozbíjačkou vzťahov, zareagovala Hailey tvrdením, že niečo také nemá vôbec v povahe.

Selena je skutočne neamerická kráa.

"Keď sme sa niekedy začali s Justinom stretávať alebo niečo také, nebol vo vzťahu, nikdy v žiadnom momente," namietala krásna modelka. "Nie je v mojej povahe miešať sa niekomu do vzťahu. To by som jednoducho nikdy neurobila," ohradila sa priam dotknuto. O pár dní nato, čo toto jej vyjadrenie negatívne komentovali fanúšikovia Seleny Gomez, zareagovala ona sama v živom vysielaní na TikToku výzvou, aby boli láskaví, s tým, že nepodporuje nenávistné prejavy. "Nie je to fér, pretože nikto by sa nikdy nemal vyjadrovať takým spôsobom, aký som videla," odkázala všetkým s výčitkou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa itssurvivor (@celebstyleaddict)

"Reprezentujete to, čo to znamená. A to je - na slovách záleží. Naozaj záleží." Snáď budú jej fanúšikovia definitívne brať do úvahy slová Hailey: "Všetko je to o rešpekte. Je to o láske. Nikto z nás nie je nikomu nič dlžný, len úctu. Veľmi si Selenu vážim a myslím, že medzi nami nie sú žiadne očakávania. Rešpektujem ju." V skutočnosti sa obe údajné rivalky už v minulosti viackrát vyjadrili zmierlivo jedna o druhej, ale ich priaznivci to akosi nevnímali. Bolo treba urobiť výraznejšie gesto, čo sa stalo konečne teraz.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie