Skoro jasno
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ďalšie vyplakávanie pred kamerami! Meghan nariekala nad svojím osudom, nechce, aby TOTO zažila aj jej dcéra!
Zdielať na

Ďalšie vyplakávanie pred kamerami! Meghan nariekala nad svojím osudom, nechce, aby TOTO zažila aj jej dcéra!

Archívna reportáž

Záväžky vyplývajúce z mnohomiliónovej zmluvy so Spotify si začala Meghan Markle (41) plniť sériou podcastov s titulom Archetypy. Pozýva si tam slávne ženy, aby na ich príklade poukázala na rôzne predsudky o ženách a ich silu a možnosti ich prekonať V zatiaľ poslednom podcaste sa rozprávala s Paris Hilton na tému zneužívania krásy žien. Na rozdiel od prvého podcastu s tenistkou Serenou Williams, kde si neodpustila rypnúť do britskej kráľovskej rodiny, bola teraz v tomto smere zdržanlivá.

​S bohatou dedičkou hotelového impéria Hiltonovcov sa Meghan Markle rozprávala o svojich skúsenostiach so znevažovaním žien v hernej šou Deal or No Deal (Ber alebo neber), píše portál HollywoodLife. Cítila sa vraj veľmi nedocenená, keď tam nosila kufrík s peniazmi a jej úlohou bolo zaujať vonkajšími telesnými prednosťami a nie rozumom. "Bola som vďačná za tú prácu, ale nie za to, ako som sa pri nej cítila, čo nebolo múdre," vysvetľovala Meghan. "Na tom pódiu som bola obklopená inteligentnými ženami, ale to nebolo hlavným cieľom toho, prečo sme tam boli," mieni, že tam boli za "bimbo", čo je americký výraz pre hlúpu krásku. Meghan sa cítila ako "predmet", keď ju nútili obliecť sa čo najúspornejšie, aby pôsobila vyzývavejšie.  

"Vedela som, že som oveľa viac ako to, čo bolo ukázané na javisku. Nepáčilo sa mi, že som bola nútená byť málo podstatná inak ako na pohľad, a presne tak som to vtedy cítila. Byť redukovaná na tento špecifický archetyp pomenovaný 'bimbo'," posťažovala sa na pocity, ktoré mala pri šou pod taktovkou moderátora Howieho Mandela. Spomenula si na moment, keď ju jedna žena z produkčného tímu dirigovala, nech vtiahne brucho, aby vyzerala chudšie a aj kvôli týmto problémom nakoniec zo šou odišla. 

Meghan dnes tvrdí, že si účasť v šou vytrpela, podľa záberov si však záujem v sexy šatách celkom užívala: 

Meghan sa podelila o svoje nádeje týkajúce sa jej ročnej dcéry Lilibet Diany ako ženy v spoločnosti. "Chcem, aby sa naša dcéra usilovala byť o niečo vyššie. Áno, chcem, aby moja Lili chcela byť vzdelaná a múdra a aby bola na to hrdá," vyjadrila svoje túžby, čo ale v jej elitnom postavení členky kráľovskej rodiny nebude zaiste problém. Keď Meghan účinkovala v seriáli Deal or No Deal v rokoch 2006 až 2007 v 34 epizódach, potrebovala peniaze, ktoré tam zarobila, ako soľ. Bolo to ešte predtým, ako získala úlohu v seriáli Suits z právnickeho prostredia, ktorou zaujala nepochybne aj Harryho. A hoci sa zdá byť bojovníčkou za spravodlivosť aj práva žien, paradoxne práve ona údajne šikanovala zamestnankyne v kráľovskom paláci, čo sa dostalo aj do uší princa Williama. Napokon sa radšej odtiaľ vysťahovali. Pri Meghan si človek prosto nemôže byť zjavne celkom istý úprimnosťou jej slov.

Z niekdajšej béčkovej herečky je dnes vzdelaná žena, feministka a členka kráľovskej rodiny žijúca v luxusnej hollywoodskej štvrti, napriek tomu sa stále necíti dostatočne privilegovaná a o svojich pocitoch krivdy často hovorí:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa What Meghan Wore (@whatmeghanwore)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie