Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Agáta, pozor! Sexica, ktorá rozbila vzťah Vémolu a Lely, má zálusk na Soukupa!
Zdielať na

Agáta, pozor! Sexica, ktorá rozbila vzťah Vémolu a Lely, má zálusk na Soukupa!

Zdroj: Instagram/ZČ

S tým, že sa stane Jaromír Soukup (53) zrazu tak žiadaným, zrejme Agáta Hanychová (37) až tak nepočítala. Doteraz bola vždy za hlavnú hviezdu považovaná ona, kráska aktívna na Instagrame pravidelne zásobujúca škandálikmi okolo frajerov. Jaromír je však multimilionár, vplyvný muž a teraz ženy zistili, že je to vlastne aj fešák, keď mu podľahla aj Hanychová. A to by mal byť výstražný prst!

​Pre mnohé ženy je veľkým magnetom muž, ktorý je vplyvný a bohatý, a a neprekáža ani keď starý a neveľmi vzhľadný, čo dokazujú mnohé prípady krásavíc z celého sveta, ktoré sa na bohatých dedkov s nadšením lepia. Jaromír Soukup má však bonus, nie je taký starý a navyše je aj príťažlivý, fyzicky zdatný muž. Agáta jednoducho skutočne trafila jackpot, ako sa zdá, nehovoriac o tom, že vzťah je poistený tehotenstvom. No je možné je, že si chcel takto mladú krásku poistiť aj Soukup, aby ju stopol v prelietavosti. To, aký je Soukup fešák, si všimla aj známa rozbíjačka vzťahov, silikónová provokatérka Zdeňka "Lulu" Černá a vyštartovala.

"Komu by sa nepáčil pán Soukup? Je to stopercentne môj typ. Páči sa mi jeho vzhľad a príjemným bonusom je, že je úspešný," povedala Lulu pre Expres.cz."Až sa vám to pokazí, zavolajte mi," napísala vraj na margo jeho vzťahu s Agátou mediálnemu magnátovi. Zatiaľ sa zastrája iba slovne, ale pozor na ňu, snažila sa drsne votrieť už aj do vzťahu Karlosa Vémolu a Lely Ceterovej. Čo sa jej podarilo natoľko, že sa rozišli, hoci len na pár týždňov, a Karlos už po neuváženom romániku nechcel o Černej ani počuť. Aj keď asi nie je celkom Jaromírov typ,  ktorý až tak vyzývavé, silikónové krásky po svojom boku nemal, Agáte to zrejme nebude úplne príjemné, najmä keď si predstaví, že Lulu nemusí byť jediná, čo má zálusk na jej Jaromíra. 

Toto bol moment, keď preskočila iskra, kto by bol čakal, ako rýchlo vzbĺkne plameň:

"Normálne chlapov nebalím, ale pri ňom urobím výnimku. Myslím si, že sa k nemu hodím viac vzhľadom aj vekom," sebavedome tvrdí Černá. "Páči sa mi, že sa s tým nes*rie a pokojne sa hneď pustí do plodenia detí. Môže si to finančne dovoliť," vyzdvihla jeho akčnosť a veľmi neverí jeho oddanosti k Agáte. "Určite im to nevydrží, on Agátu využíva len na svoju šou. Zatiaľ som mu priamo nepísala, rešpektujem ich vzťah. Len čo to medzi nimi začne škrípať, okamžite mu napíšem," drzo sa zastrája vyzývavá Lulu, ktorá pôsobí ako fitneska v Nemecku. Ktovie, ako sa k tomu postaví Agáta, tá si iste nenechá len tak kafrať v jej piesočku. 

Fitnesska si opäť robí zálusk na zadaného a mediálneho známeho muža:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie