Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vondráčková už lásku k svalnatému zajačikovi netají! TAKTO ale zhodnotil ich vzťah jeho kamarát!
Zdielať na

Vondráčková už lásku k svalnatému zajačikovi netají! TAKTO ale zhodnotil ich vzťah jeho kamarát!

Archívna reportáž

Iba nedávno Lucie Vondráčková (42) odtajnila svoju novú lásku a zdá sa, že je v tom až po uši. Mnohí si všimli už predtým, že má až podozrivo blízko k mladému zápasníkovi MMA Zdeňkovi Polívkovi (24). Z pomerne neznámeho športovca sa odrazu stala médiálna hviezda. Už v mladom veku dokazuje, že je veľkou českou nádejou v tomto čoraz sledovateľnejšom športe. No pre Luciu, ktorá obľúbuje šport a športovcov, nebola táto športová disciplína donedávna v jej centre pozornosti. Kvôli Zdeňkovi je ale ochotná chodiť na jeho zápasy, aktuálne šla až do nemeckého Frankfurtu, hoci má sama tesne pred premérou.

​Keď vlani Vondráčková prekvapila priznaním sa k novému vzťahu s moderátorom Petrom Vojnarom (46), mnohí neverili, že je to z jej strany úprimné. Skôr to vyzeralo na marketingový vzťah, aby upozornila na svoje nové pesničky o láske. A akoby na potvrdenie toho ich vzťah zakrátko vychladol a po pár mesiacoch bez vysvetlenia aj skončil. V prípade statného mladíka Polívku z Lucky vyžaruje ale naozaj niečo, čo by sa dalo pripísať aj začínajúcej láske. Aj keď má už po štyridsiatke, pri ňom vyzerá ako zamilované dievčatko.

Po tom, čo sa priznala, že si "užíva stav zamilovanosti", zdieľal Polívka fotografiu z jeho zápasu v Česku, kde sedí rozžiarená Lucka za stolom v spoločnosti partie zápasníkov. Pred pár dňami sa na jeho zápas vybrala s kamarátkami až do Frankfurtu. Popri sledovaní zápasu sa učila text na jej novú divadelnú rolu v komédii Šťastie v pražskom divadle Palace. Jej premiéra sa tam bude konať už 1. novembra. Je vidieť, že viac ako zápas pre ňu znamená jej priateľ Zdeněk. No jeho zápas znášala len ťažko. "Nám všetkým jej bolo ľúto, nikto si nedokáže predstaviť, čo se v nej dialo, keď Zdenda zápasil. Zakrývala si oči, bála sa," prezradil pre Expres.cz Hanychovej expriateľ, stolár Adam Reiter, začínajúci zápasník.

Pozrite si najzaujímavejšie momenty zo zápasu:

Po zápase, ktorý neskončil pre Polívku víťazne, ich bolo vidieť ruka v ruke a Polívka jej poďakoval za podporu v zápase zdieľanou fotografiou s pridanými srdiečkami. Aj keď sa proti slovenskému zápasníkovi Samuelovi Pirátovi Krištofičovi (32) počas galavečera Oktagonu nepresadil, tešila ho prítomnosť Lucky. Úspechy ho zrejme ešte len čakajú, ak nepoľaví vo svojich ambíciách, lásku so sympatickou umelkyňou ale iste nechce taktiež zanedbať.

Zděnek sa už fotkami pochválil, Lucka zatiaľ nepridala žiadnu:

"Lucka má na Zdeňka veľmi pozitívny vplyv. Od tej doby, čo je s ňou, je úplne iný. Vlialo mu to novú krv do žíl a prejavuje sa to v klietke," zaznelo z okolia talentovaného zápasníka. Ten zas v rozhovore pre Expres ocenil snahu Lucky. "Rozprávame sa spolu o športe. Ona osobne k MMA skôr nemala žiadny vzťah, ale pomaly sa do toho dostáva a prichádza tomuto športu na chuť," zveril sa Polívka a vidieť, že ich vzťah obom svedčí.

Súvisiace články

Najčítanejšie