Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Desivá intímna fotka mladej Slováčkovej (27)! Popáleniny po ožarovaní pri liečbe rakoviny!
Zdielať na
Hudba

Desivá intímna fotka mladej Slováčkovej (27)! Popáleniny po ožarovaní pri liečbe rakoviny!

Zdroj: Instagram/AS

V rodine Dagmar Patrasovej (66) a Felixa Slováčka (79) to ich dve deti rozhodne nemali nikdy jednoduché. Najmä precitlivelá Anička (27) trpela už v detstve nedostatkom prítomnosti jej zaneprázdnených rodičov. Hoci jej mama Dáda rozdávala so svojím programom radosť druhým deťom, na tie svoje času dosť nemala. Aničku vychovávali opatrovateľky a možno aj to spolu s neskoršími nezhodami rodičov prispelo k tomu, že v jeden moment pred pár rokmi zistilla, že má rakovinu. Po jej vyliečení sa snaží robiť osvetu iným ženám, aby im bola nápomocná.

​Pre každú ženu je, pochopiteľne, rakovina prsníkov veľkým strašiakom. Príčiny jej objavenia sú veľmi často dedičné, ale psychika rozhodne tiež zohráva veľkú rolu. V prípade Aničky Slováčkovej to tak zrejme bude. Pred zhruba dvomi rokmi, po zistení, že hrčky, ktoré objavila v prsníku sú malígneho rázu, sa podrobila liečbe, dvom cyklom chemoterapie s ožarovaním a následne absolvovala aj operáciu. Všetko dopadlo našťastie dobre a po krátkom doliečovaní by mala byť v poriadku. Sympatická speváčka sa teraz teší z dobrého zdravotného stavu, aj keď v kútiku duše má obavy z návratu choroby.

Nezabúda pritom na podporu iných žien s podobnou diagnózou. "Viem, že vás to bolí. Máte strach. Neviete čo a ako ďalej. Ale snažte sa zdvihnúť hlavu a pozerať sa vpred. Nájdite si ten hnací motor, za ktorý stojí bojovať a nedajte sa!“ oslovila ich s výzvou. Sama priznáva, že sa spočiatku bála osloviť ľudí o pomoc, ale dnes vie, že je to dôležité. Naposledy zdieľala na sociálnej sieti svoju fotografiu s hrozivo vyzerajúco popáleninou prsníka bezprostredne po ožarovaní. Netreba sa ľakať, že sa Aničke rakovina vrátila, záber je spred dvoch rokov. 

Vypočujte si Aničkinu pieseň s názvom Nepopsaná: 

Ako dôvod zdieľania fotky pridala vysvetlenie. "Poznám, bohužiaľ, veľa ľudí okolo seba, ktorým sa liečba podpísala na koži a cítili sa kvôli tomu mizerne. Ja som osobne hľadala počas svojej liečby informácie k popáleniu kože po ožarovaní. Nemala som, vďakabohu, žiadne extrémne popáleniny, ale príjemné to nebolo," priznala realitu Slováčková. 

Koža spálená ako po dlhom pobyte na priamom slnku:

instagram/AJS

​Podstúpila až 12 takýchto ožarovaní v spojení s chemoterapiou. Vtedy je pomáhalo natieranie sa s aloe vera na spáleniny od slnka, ktoré mala vždy poruke v kabelke. Hanbila sa ale vyzliecť, aj keď bola v lete pri vode, iste by tým vzbudila pozornosť, čo nechcela. Jej citlivá duša jej má najmä vďaka rodičom až nad hlavu. Rada ju prijíma iba v súvislosti s jej spevom, aktuálne žiari v muzikáli ako Alica v krajiné zázrakov.

Anička s chorobou zabojovala a podarilo sa jej získať späť svoje zdravie, v zostrihu ukázala zásadné momenty z boja s chorobou:

Súvisiace články

Najčítanejšie