Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Najsexi muž planéty držal vzťah vyše roka v tajnosti! TÁTO mladučká kráska je tá šťastná!
Zdielať na

Najsexi muž planéty držal vzťah vyše roka v tajnosti! TÁTO mladučká kráska je tá šťastná!

Archívne video

Skvelú Marvelovku už vysielala aj TV JOJ

Na fešného hollywoodskeho herca Chrisa Evansa (41) sa začali upierať oči žien ešte viac po tom, čo aktuálne získal od magazínu People titul Najsexi muž sveta na rok 2022. On sám k tomuto oceneniu pristupoval trochu s humorom s istou dávkou sebairónie. Oveľa ľahšie sa mu rozprávalo o jeho kariére, ktorá je v poslednom desaťročí na vzostupe. Priznal sa pritom, že by ale rád spomalil a urobil si pauzu a tiež, že vážne premýšľa aj nad manželstvom a otcovstvom. Nastalo pátranie, či už Evans tú pravú nenašiel.

​Ako sa javí, vyvolenou Chrisa Evansa by mohla byť mladá herečka brazílsko-portugalského pôvodu Alba Baptista (25), známa z filmu Pani Harris ide do Paríža (2022) či z dramatického seriálu Vojnová mníška (2020). Vo štvrtok uviedol zdroj pre People, že Chrisov románik s herečkou Albou Baptistou nie je nič čerstvé. "Stretávajú sa už viac ako rok a je to vážne. Sú veľmi zamilovaní a Chris nikdy nebol šťastnejší. Jeho rodina a priatelia ju zbožňujú," tvrdí nemenovaný zdroj. Už skôr si ale jeho skalní fanúšikovia všimli, že na sociálnych sieťach prichádza s touto sympatickou kráskou k interakciám.

Evans vraj začal sledovať profil Alby na sociálnej sieti už v roku 2020 a ona zas jeho od júna 2021. Zároveň sledovala aj profil Chrisovho brata, Scotta Evansa (39), jeho priateľku a ich psa. U Chrisa a Alby vraj ale nezostalo iba pri tom. Herca vídať v Lisabone, kde táto Portugalčanka žije, a ju zas videli u neho na záhrade v Los Angeles na Silvestra 2021.

Najznámejšia Chrisova rola je určite marvelovka Kapitán Amerika:

Vyzerá, že počas nedávneho Halloweenu bola herečka dokonca aj s jej mamou za Evansom v Massachusetts, kde žije. Dá sa tak usudzovať na základe fotografie vyrezávaných tekvíc, ktorú zdieľala Albina mama na sociálnej sieti a takú istú zdieľal aj Evans. "Chcem mať manželku, chcem mať deti. Mám rád obrady. Chcem vyrezávať tekvice, zdobiť vianočné stromčeky a podobné blbosti," povedal herec ešte v roku 2019 pre Men's Journal.

Chris má zjavne skvelý vkus:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ? (@alba.baptista)

Doteraz herec nebol ženatý, má vraj rád samostatnosť, no ako vidno, aj on vekom mení názor. Naposledy chodil s herečkou Jenny Slate od roku 2016, keď sa zoznámili na nakrúcaní filmu Gifted, rozišli sa ale v marci 2018. Povrávalo sa, že mal niečo aj so Selenou Gomez, ktorá svojho času priznala že je do Evansa "tak trochu zamilovaná", ale nič také sa nepotvrdilo. V júli 2020 sa objavili fotografie herca s britskou herečkou Lily James, ako vychádzajú zo súkromného klubu v Londýne a spolu nastupujú do taxíka. O dva dni zas jedli zmrzlinu na tráve londýnskeho parku, ale viac sa nedialo už nič. No až teraz začal Evans otvorene hovoriť o túžbe po rodine, a hoci miluje svoju prácu, verí, že najdôležitejšie je mať pekný vzťah a deti. A možno to bude aj s krásnou Albou.

Súvisiace články

Najčítanejšie