Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
To je poriadny šok! Plačková prekvapila kúpou nehnuteľnosti - sem sa ODSŤAHUJE zo Slovenska!
Zdielať na

To je poriadny šok! Plačková prekvapila kúpou nehnuteľnosti - sem sa ODSŤAHUJE zo Slovenska!

Archívna reportáž

Zuzana cestovala krížom-krážom, teraz sa rozhodla v jednej destinácii aj usadiť

Zdá sa, že neskorá jeseň Strauszovcom praje. Kým takto pred rokom úspešne pracovali na bábätku, teraz chystajú ďalšie obohatenie svojho života. V tomto prípade doslova, na to, aby ho získali, potrebujú byť skutočne bohatí.

​Zuzana a René si aktuálne užívajú už druhý týždeň v obľúbenej destinácii mnohých Slovákov, v slnečnom Dubaji. Dokonalé letné počasie v kombinácii s priam mrazivou klímou, ako to majú v mnohých arabských krajinách v obľube, však Zuzane prinieslo aj krušné chvíle, keď takmer prišla pre prechladnutie o hlas. No oproti všetkému pozitívnemu, čo na dovolenke zažíva, to bol skutočne zrejme len zanedbateľný problém. Ale do Emirátov neprišli len dovolenkovať.

Na jar sa do Dubaja vybrali manželia Vrbovskí a Jasminina premiéra v tomto emiráte sa skončila skutočne nečakane. Púštne letovisko ich natoľko ohúrilo, že si tam rovno kúpili aj nehnuteľnosť - luxusný apartmán. Nie sú pritom ani náhodou jediní, apartmán tam vlastní aj Rytmusova ex- Dara Rolins, investovala aj Dominika Cibulková, aj iní majetnejší ľudia.

Zuzana bola pred rokmi poriadne žiarlivá, možno sa to až tak nezmenilo, no už sú vo vzťahu s Reném úplne inde:

​Už sa medzi nich môže smelo zaradiť aj Zuzana Plačková, ktorá sa vybrala na stavenisko na kontrolnú obhliadku. "Tu sa stavia môj sen, môj najväčší sen," rozplývala sa celá nadšená pri rozľahlej stavbe. "Milujem to! Tu budem tráviť svoj život, presne tu, ľudia moji. No, ale ešte si počkáme," skonštatovala to, čo je jasné na prvý pohľad. No stavbyvedúci poriadne prekvapil - možno to nebude tak dlho, ako sa zdá. Jedno poschodie totiž postavia za 4 - 5 dní. Plačková prezradila, že apartmán kúpili už dávnejšie a ich susedmi budú Jasmina a Rytmus. "Na tomto mieste bude nový druhý domov mojej rodiny, kde som sa rozhodla vychovávať naše deti s tou najväčšiou láskou. Kým sa dostavia, možno bude na ceste aj ďalší prírastok, ak sa zadarí, nech sme komplet," prezradila rovno aj rýchly plán na druhé bábo.

Kým Zuzana obzerala nehnuteľnosť, René sa postaral o milovaného synčeka:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RENE STRAUSZ (@rene.rendy)

Zuzanu vzal stavbyvedúci na prvé poschodie, nakoľko zatiaľ sú od toho 25. poschodia, kde bude mať Zuzana apartmán, ešte poriadne ďaleko, ak dobre pôjde, tak približne 4 mesiace, ako tvrdil majster na stavbe. Apartmán bude mať rozlohu 135 metrov štvorcových. "Tu cez cestu sa stavia najväčšie nákupné centrum sveta, ktoré vystrieda Dubaj Mall, a tu niekde bude najvyššia budova sveta, Dubaj Creek," ukazovala hrdo majiteľka apartmánu, ktorého cena je vzhľadom k rozlohe a polohe iste značne vyššia, ako polmilióna eur. Nuž ale, keď sa darí, treba to využiť a Zuzanin životný štýl sa do nablýskaného megalomanského Dubaja rozhodne hodí.

Súvisiace články

Najčítanejšie