Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Brali drogy za desaťtisíce?! Dyk a Prachař v problémoch pre ostré vyjadrenie exkolegu z kapely!
Zdielať na
Hudba

Brali drogy za desaťtisíce?! Dyk a Prachař v problémoch pre ostré vyjadrenie exkolegu z kapely!

Archívna reportáž

Dyk je všestranná hviezda, nepôsobí, že by potreboval ku šťastiu drogy

O tom, ako môže dohnať človeka minulosť, sa mohli presvedčiť na vlastnej koži aj bývalí členovia už neexistujúcej českej skupiny Nightwork. Treba veriť, že to nebolo úmyselné napadnutie od jedného z členov, Františka Soukupa (38), keď v rámci talk show prezradil veľmi šokujúce fakty, ktoré mali vraj viesť k rozpadu populárnej skupiny. Tú tvorili okrem neho Vojtěch Dyk (37), Jakub Prachař (39) a Jan Maxián (39). Až doteraz kolovali rôzne fámy, vrátane toho, že to zapríčinila Dykova partnerka, herečka Táňa Vilhelmová (44), lebo sa jej nepáčilo, že skupine a kamarátom venuje toľko času a priestoru. No možno to bolo značne horšie.

​Na prvý pohľad rozkošní, talentovaní a úspešní muži, na druhej strane zhýralci so záľubou v drogách? Bývalý člen kapely Nightworky, František Soukup, počas rozhovoru s Honzom Dědkom zahlásil: "Keď sme robili posledný koncert v O2 aréne, tak sme ho spoluprodukovali. Keď som s produkčným dokončoval rozpočet, opýtal som sa, čo je to položka Ostané, ktorá bola za desiatky tisíc. On povedal: ‘To sú drogy.‘ Tak sa pýtam, kto ich mal. ‘Všetci okrem teba‘," šokoval otvorenosťou Soukup. Iste tým svojich bývalých kolegov zo skupiny ale nepotešil, a už vôbec nepobavil.

Najskôr im spôsobil minimálne vrásky na čele, lebo v Česku nie je legálne požívať akékoľvek prostriedky označované za drogy, vrátane konope, ktoré je už vo viacerých krajinách sveta legalizované. Je otázne, či v rámci českej legislatívy nie je tento údajný protiprávny skutok troch členov skupiny Nightwork spred desiatich rokov premlčaný, ale Soukup si to pre istotu predsa len mohol nechať len pre seba ako doteraz.

Jakub býval roky hviezdou šou ČSMT:

​Je takmer isté, že sú všetci už dávno v tomto smere v poriadku a nič také, ako sú drogy, ku šťastiu nepotrebujú, No možno sa problémom pre hlášku ich bývalého kolegu v televíznom vysielaní aj tak nevyhnú. Bolo by iste zaujímavé, ako sa k tomu postavili najmä Vojta Dyk s Jakubom Prachařom, ako veľké české filmové hviezdy a oteckovia.

​Pokým Dyk sa cíti byť šťastným vo vzťahu s manželkou Táňou Vilhelmovou, s ktorou má syna, Prachař sa po rozvode s matkou jeho jedinej dcéry, s Agátou Hanychovou, zamiloval najprv do modelky Denisy Dvořákovej, no už vyše roka je po uši zaľúbený do mladej herečky Sary Sandevy a veľmi im to spolu pristane. Nevedno, ako to má v súkromi František Soukup, keď nedbal na to, že by mohol týmto jeho verejným vyhlásením vyvolať veľké problémy v životoch a vzťahoch bývalých kolegov. No fakt ostáva, že také veci sa prosto nerobia.

Pripomeňte si azda najväčší hit kapely Nightwork:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie