Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Seriálový Chandler priznal vzťah s Juliou Roberts! TOTO ale poriadne prepískol!
Zdielať na

Seriálový Chandler priznal vzťah s Juliou Roberts! TOTO ale poriadne prepískol!

Archívna reportáž

V memoároch amerického herca Matthewa Perryho (53), ktoré sa majú na knižnom trhu objaviť už 1. novembra, sa v avizovanom obsahu okrem jeho problémov s návykovými látkami, má objaviť aj zaujímavý opis jeho vzťahu s americkou hereckou superhviezdou Juliou Roberts (54). Po jeho počiatočnom dvorení mu opätovala sympatie a dali sa dokopy. Stalo sa tak počas jej epizódnej postave v seriáli Priatelia.

​Fanúšikovia Chandlera zo seriálu Priatelia sa už iste nevedia dočkať jeho životopisnej knihy s názvom Friends, Lovers and the Big Terrible Thing (Priatelia, milenci a jedna veľká hrozná vec). Hlavným dôvodom napísať autobiografiu je podľa jeho vyjadrenia snaha pomôcť druhým varovaním pred závislosťami, ktorým sa on sám vyhnúť nedokázal a takmer ho to v roku 2018 stálo život. Vtedy sa po prasknutí hrubého čreva ocitol v kóme a život mu visel len na vlásku. Zobral si z toho poučenie a teraz sa cíti už natoľko zdravý, že si hľadá partnerku na lásku a založenie rodiny. V jeho doterajšom živote ich pritom nemal málo, ale vždy vzťah skrachoval - neraz to bolo práve jeho vinou. Jeho najslávnejšou bývalkou je ale rozhodne herečka Julie Roberts. 

V deväťdesiatych rokoch minulého storočia sa ním dala nahovoriť na účinkovanie v kultovom sitkome Priatelia. V memoároch mal Perry napísať, že herečka, ktorá sa preslávila úlohou vo filme Pretty Woman z roku 1990, súhlasila s úlohou v seriáli, len za podmienky, že bude s Perry v rovnakej dejovej línii. Dodal, že keď ju predtým požiadal o účinkovanie odpísala mu, že iba ak jej napíše esej o kvantovej fyzike, čo jej vzápäti vtipnou formou aj splnil. Po prijatí úlohy poslal Julie tri tucty ruží a odkaz so slovami: "Jediná vec, ktorá je vzrušujúcejšia ako vyhliadka, že budeš hrať v seriáli, je, že mám konečne zámienku poslať ti kvety." Potom nasledovalo "trojmesačné dvorenie" prostredníctvom faxov a ich platonický vzťah sa začal rýchlo meniť na romantickú lásku.

Julia Roberts si zahrala epizódnu úlohu v seriáli Priatelia, tam preskočila iskra: 

Počas ich spoločného nakrúcania Priateľov začali spolu chodiť a Roberts brala ich začínajúci vzťah natoľko vážne, že Perryho pozvala do Taosu v Novom Mexiku, aby s ňou a jej rodinou oslávil Nový rok. Tesne predtým, ako začali hodiny odbíjať polnoc, ho vzala jej "veľkým modrým autom" na miesto s dobrým výhľadom na mesto. "Keď sme tam sedeli, cítil som sa vďaka nej ako kráľ sveta. Padal jemný sneh a tým sa začal rok 1996," spomína s nostalgiou, ale krátko na to sa s ňou z veľmi hlúpych dôvodov rozišiel. "Chodiť s Juliou Roberts bolo na mňa príliš. Bol som si istý, že sa so mnou rozíde. Prečo by to neurobila? Nemohol som byť pre ňu dostačujúci, nikdy. Bol som zlomený, zničený, nemilovateľný," šokoval pochybnosťami o sebe. "Takže namiesto toho, aby som čelil agónii z jej straty, som sa s krásnou, úžasnou Juliou Roberts rozišiel sám," uzavrel skutočne smutný príbeh lásky, ktorý mohol dopadnúť úplne inak, nebyť Perryho zjavne nízkeho sebavedomia.

Matt Perry už čoskoro uvedie na knižný trh knihu memoárov: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Perry (@mattyperry4)

Súvisiace články

Najčítanejšie