Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Slováček prekvapil! TOTO povedal policajtom v prípade svedectva o Patrasovej nehode!
Zdielať na

Slováček prekvapil! TOTO povedal policajtom v prípade svedectva o Patrasovej nehode!

Archívna reportáž

7 rokov trvajúca nevera manžela Patrasovej na psychike nepridala

Prípad májovej nehody Dagmar Patrasovej (66) sa po tom, ako sa nedávno ukázalo, že ho polícia ešte nepostúpila na správne konanie, začal opäť prehodnocovať. Zrejme zavážilo, že sa časť verejnosti rozhorčila a vyjadrila obavu, že z toho Patrasová vyviazne beztrestne. Jazdu pod vplyvom alkoholu s následkom nehody už raz spôsobila. Po dychovej skúške jej v roku 2018 namerali až 2,5 promile alkoholu, ale vyviazla len s pokutou a dočasným zákazom šoférovania. Pri tohtoročnej dopravnej nehode Dagmar dychovú skúšku odmietla a nemala pri sebe ani vodičský preukaz.

​Mnohé okolnosti nasvedčujú tomu, že Patrasová pred jej jazdou autom, ktoré šoférovala práve v deň manželových narodenín, požila alkohol. Na papieri to však nie je, lebo odmietla vykonať dychovú skúšku. Dôkazom, že jazdila pod vplyvom alkoholu, by mohli byť zábery portálu Aktu.cz, kde bolo vidieť, ako sa herečka pri chôdzi tacká, ba dokonca priamo pred bránkou do domu aj spadla. 

Prešlo pár mesiacov a okolo tejto nehody nastalo ticho. Keď sa začiatkom októbra z Ahaonline obrátili na správny orgán s otázkou, ako sa Patrasovej prípad vyriešil, prípadne v akom štádiu sa nachádza, dostali šokujúcu odpoveď. "Žiadna dopravná nehoda, ktorá sa stala 23. mája 2022 na križovatke ulíc Benešovská a Vlašimská, prípadne v okolí týchto ulíc, nebola oddeleniu správneho riadenia Prahy 10 oznámená," uviedol vedúci Jan Čejka. Odvtedy sa to však zmenilo. Polícia následne prípad prehodnotila a začala ho vyšetrovať ako trestný čin ohrozenia pod vplyvom návykových látok, za ktorý môžu Patrasovej hroziť až tri roky väzenia.

Dáda a Felix majú na konte niekoľko spoločných piesní, vypočujte si jednu z nich: 

Je možné, že polícia získala nejaké nové dôkazy, čo jej umožnilo prehodnotiť pôvodné rozhodnutie, ak nejaké vôbec bolo. Aj manžel Dagmar Patrasovej sa priznal, že ho už predvolali. "Ale ja nič neviem, ja som tam naozaj dorazil, až keď bolo po všetkom. Ani som na nej nepoznal, že by nebola v poriadku," tvrdil Felix Slováček pre extra.cz"Samozrejme som sa odvolal na to, že nebudem vypovedať proti blízkej osobe. Nič iné predsa odo mňa nemôže nikto čakať," vysvetlil, prečo odmietol poskytnúť svedectvo. Pritom to bol on, kto opakovane poukazoval na alkoholizmus manželky, no zjavne vie, kedy treba držať spolu. Patrasová zatiaľ na otázky ohľadom hrozby trestu vôbec nereagovala, pred časom tvrdila, že za volantom nesedela, ale aj to, že nefúkala kvôli problémom s chrbticou...

Dáda sa k nehode nevyjadruje, rovnako ako jej manžel Felix. Na Instagrame sa nedávno pochválila novými vlasmi:

 

Súvisiace články

Najčítanejšie