Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Lela Vémola to už nevydržala! Po záplave dôkazov o nevere jej Karlosa zverejnila TOTO!
Zdielať na

Lela Vémola to už nevydržala! Po záplave dôkazov o nevere jej Karlosa zverejnila TOTO!

Archívne video

Bola to "svadba storočia", ako ju nazval samotný ženích, milovník megalomanstva a teatrálnosti, zápasník MMA Karlos Vémola. Koncom júla si vzal Žilinčanku Lenku Ceterovú a skutočne nešetrili. Zdalo sa, že ich láskach po jeho, ale aj jej aférach spevnela a manželstvo je už skutočne rozumným vyvrcholením vzťahu, v ktorom sú už dve deti. No ukazuje sa, že starého psa ani svadba novým kúskom nenaučí.

​Vémolova údajná nevera so speváčkou Hanou Džurbanovou, dnes už pornoherečkou Rikou Fane (18), by azda prešla v tichosti bez väčšieho záujmu, kedy Vémolovci zareagovali inak. Karlos však začal tvrdiť, že ju vôbec nepozná, poriadne ani nevie, ako sa volá, a Lela zas pridala urážku, že sa snaží len získať svojich päť minút slávy.

To Riku zjavne poriadne nahnevalo a začala pridávať dôkazy, napríklad screenshoty ich komunikácie, ktorá bola poriadne pikantná. Románik mal začať už mesiac pred svadbou a už tri dni po nej sa Vémola s Rikou stretol opäť, ako tvrdí pre Extra.cz. 

Rika otvorene o jej aférke s Vémolom:

“Myslím si, že človek musí uznať sám, aké robí pokroky v živote a čo vo všeobecnosti robí. Myslím, že si je vedomá toho, akú bublinu okolo seba má a čo se v nej deje. Je svojprávna, keby chcela, tak spraví iné rozhodnutie," povedala Rika k tomu, či sa nehanbí, že sa dala dokopy so zadaným mužom. A aby vrátila Lele urážku, naznačila, že to práve ona je zlatokopka. Lela už reagovať nechcela, no keď sa sa pridala aj ďalšia silikónová kráska, Lia Kees, a Rika začala chŕliť dôkazy, už nedokázala mlčať.

"Samozrejme ma táto kauza zasiahla, nemám klapky na očiach a nie som naivná blbka, ale to že nedávam uplakané a hysterické videá/komentáre je preto, že sa snažím byť silná kvôli mojim deťom a rodine. Posledných pár mesiacov sme zažívali s manželom a rodinou krásne a bezkonfliktné obdobie, takže táto kauza je veľmi silný zásah do našich životov," napísala Lela a z jej slov sa zdá, že už aféru nepopiera, no zároveň sa snaží byť nad vecou. "Chcela by som Vám všetkým len pripomenúť, že v mojich topánkach nechodíte a svoj život a život svojich detí si s dovolením budem viesť po svojom a riadiť sa svojim srdcom," odkázala ľuďom aj s dodatkom, že svoju rodinu miluje. Dá sa predpokladať, že do manželsta išla s tým, že Karlosove testosterónové aférky prosto bude prehliadať - nepríjemné je to ale v prípade, keď sa nich vedia už všetci.

Toto je vraj posledné Vémole vyjadrenie k afére:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie