Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
TOTO mu Dara Rolins povolila?! Leoš Mareš vyzradil jej veľké tajomstvo!
Zdielať na

TOTO mu Dara Rolins povolila?! Leoš Mareš vyzradil jej veľké tajomstvo!

Archívna reportáž

Už sa zdalo, že svoju päťdesiatku z 30. augusta slávny futbalista Pavel Nedvěd oslávil iba komorne, v utajení. Napokon sa ukázalo, že predsa len niečo veľkolepé pripravoval, len si chcel počkať, kým sa nepriblížia aj narodeniny Dary Rolins. Hoci na dovŕšenie päťdesiatky si speváčka počká ešte do 7. decembra, dohodli sa s Pavlom, že urobia spoločnú oslavu v nádhernom prostredí pri talianskom Lago Maggiore, jazere na hraniciach so Švajčiarskom, kde práve kúpili veľký pozemok za milión eur. Oslavu poňali veľkolepo, medzi pozvanými nechýbali ani známe české a slovenské celebrity. No jedno tajomstvo sa von nedostalo. Až doteraz.

​Nádherné prostredie druhého najväčšieho talianskeho jazera je plné prepychových sídiel boháčov z celého sveta. Na začiatku jesene tam ešte stále panuje pekné počasie s príjemnými teplotami niečo nad dvadsať stupňov. Práve to možno rozhodlo, že si hviezdny vybral tento čas na oslavy, ktoré nazval Grande 100, teda veľká stovka, naznačujúc 2x50 rokov zaľúbencov. Dara a Pavel sú stále po uši zamilovaní, aj preto zrejme na oficiálnu časť oslavy zvolili ružový nohavicový kostým. Hviezdni hostia boli skôr, ako svedkami oslavy narodenín, svedkami skutočne dokonalej lásky.

Po oslave sa fotky a videá začali objavovať vo veľkom aj na sociálnych sieťach.  "Pavel bol pre mňa vždy ikonou a Dara je celoživotnou láskou našej generácie. Platonicky sme ju vždy milovali," zveril sa jeden z hostí, moderátor Leoš Mareš (46). Z oslavy na Lago Maggiore bol nadšený, po prvýkrát tam s Monikou strávili noc bez ich malej dcérky Alex. No nebol by to on, aby neprezradil aj to, čo zrejme ešte nemal. "Dara si na svoje päťdesiate narodeniny pripravuje neuveriteľnú, obrovskú vec. Je zahalená rúškom tajomstva. Bude to niečo obrovské, čo fanúšikovia Dary ešte nezažili. Celý život sa o to usilovala," nedokázal Leoš udržať utajovanú udalosť v rozhovore pre Expres.cz.

Na jar 2020 Dara ešte netušila, že onedlho stretne svoju azda už skutočne osudovú lásku:

Leoš tajnú akciu prirovnal k veľkolepému vystúpeniu Jennifer Lopez na Super Bowle a jej dokumentárnemu filmu Halftime. Práve Mareš oslávenkyni s týmto projektom pomáha. "Možno preto som dostal pozvánku na večierok," zavtipkoval a priblížil o čo tam pôjde. "Dara zažije niečo podobné. Zhodou okolností sa dokumentárny film o Jennifer Lopezovej začína jej sfúknutím sviečok na torte a dovŕšením 50 rokov," prezrádzal stále viac.

Hoci Leoš dcérku nekonečne miluje, výlet bez nej po takmer 7 mesiacoch si s Monikou užili:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Dara oslávi 50 rokov, na ktoré ani náhodou nevyzerá, 7. decembra. "Jej fanúšikovia zažijú niečo podobné v najväčšej aréne, akú máme. Bude to v januári, presný dátum neviem, aj Karel Gott tam bude, to vám môžeme sľúbiť. Bude to veľkolepé a navždy to zostane v mysliach ľudí," zveril sa s predstavami o utajovanej spolupráci s Darou Leoš, ktorý poriadne prekvapil informáciou o prítomnosti Gotta. Ostáva si len domýšľať, v akej podobe sa tam zosnulý majster objaví.

Súvisiace články

Najčítanejšie