Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Sussexovci sú bez peňazí, Meghan chce kráľovskú rodinu zničiť!
Zdielať na

Sussexovci sú bez peňazí, Meghan chce kráľovskú rodinu zničiť!

Archívna reportáž

Po júnovej oslave diamantového výročia vládnutia nedávno zosnulej kráľovnej Alžbety II. sa objavilo na knižnom trhu viacero kníh o britskej kráľovskej rodine. V auguste vyšla kniha Revenge (Pomsta) s podtitulom Meghan, Harry a vojna medzi Windsorovcami od popredného britského kráľovského životopisca Toma Bowera. O knihe sa píše, že odhaľuje vnútorný príbeh cesty Meghan Markle od mladej herečky a pokusu o aktivistku, až po ženu, ktorá má dostatočnú moc na to, aby vrazila klin do britskej kráľovskej rodiny.

​Ktovie, čo si Meghan myslela ešte ako školáčka, keď sa s kamarátkou fotila pred Buckinghamským palácom počas výletu do Londýna. Napriek svojmu sebavedomiu a ambíciám si zrejme vtedy nedokázala predstaviť, že sa raz bude pohybovať vo vnútri paláca ako členka kráľovskej rodiny. Potom, ako jej osud privial do cesty princa Harryho, ktorého očarila natoľko, že ju zakrátko požiadal o ruku, nasledovala pompézna svadba. Svojej vyvolenej chcel princ zabezpečil pozornosť celého sveta. Pre bývalú americkú herečku sa stal javiskom celý svet. 

Aj keď ju kráľovská rodina prijala vľúdne, ctižiadostivej Meghan to nestačilo a keď nedosiahla také postavenie a úctu, aké chcela, začala svoju rafinovanú hru, aby ju pokorila. Po krátkom čase primäla Harryho, aby spolu odišli do Ameriky. Prvý jedovatý šíp vystrelila za podpory Harryho vlani v marci v talk show Oprah Winfrey a zdá sa, že sa ešte nechystajú skončiť. Meghan sa stala priam nočnou morou Windsorovcov. Veľkou urážkou pre ňu bolo, keď ju s Harrym počas diamantových osláv vlády kráľovnej v júni nedali do prvej línie, čo sa ale zmenilo na Alžbetinom pohrebe v septembri. Veľmi si opäť užívala pozornosť celého sveta. Meghan sa potom snažila o osobné stretnutie s kráľom Karolom III., no to jej už nevyšlo. 

Sebavedomie Meghan nemá hraníc:

Podľa Toma Bowera je kráľovská rodina "obeťou" sebectva Meghan Markle, vyjadril sa pre DailyMail. Údajne sú Sussexovci na mizine a keďže si riadne neplnili zmluvy s Netflixom a Spotify, nedostali zatiaľ veľa z dohodnutého balíka. V strachu, že ich kráľ odstrihne celkom od peňazí a privilégií Koruny sa majú dokonca snažiť oddialiť premiéru už nakrúteného dokumentu pre Netflix, ako aj vydanie Harryho memoárov. Žiadajú o veľké škrty s ich výpoveďami, kde útočia na Charlesa a najvyšších členov rodiny. Na druhej strane je podľa Bowera žiadúce, aby všetko vyšlo čo najskôr. "Toto je jediný spôsob, ako si zarobiť," uviedol pre Daily Mail. Navyše si nemyslí, že by Meghan chcela zmierenie s monarchami. "Chce boj. Chce zničiť kráľovskú rodinu a ísť do väčších vecí. Myslím si, že nepriateľstvo bolo obnovené," mieni životopisec a zrejme už čoskoro bude jasné, či sa mýli.

Súvisiace články

Najčítanejšie