Skoro jasno
11°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Jolie šokovala detailmi o Pittových násilnostiach, TAKÁTO reakcia od neho prišla!
Zdielať na

Jolie šokovala detailmi o Pittových násilnostiach, TAKÁTO reakcia od neho prišla!

Archívna reportáž

Aj keď sa bývalí manželia Angelina Jolie (47) a Brad Pitt (58) rozišli ešte v roku 2016, ich vzájomné spory o deti a majetok sa ťahajú až doteraz. Vlani súd konečne rozhodol o ich striedavom opatrovníctve o potomkov, hoci Jolie chcela mať deti vo výlučnom opatrovníctve. Ktovie či aj to nezavážilo, ako tvrdí Pitt, že natruc predala svoj podiel vo vinárstve Château Miraval, ktoré spolu kúpili pred viac ako desiatimi rokmi a ktoré je jeho srdcovkou. Mali mať pritom dohodu, že bez súhlasu toho druhého tak neurobí ani jeden z nich. Jej porušenie herca rozčúlilo natoľko, že na exmanželku tento rok vo februári podal žalobu.

​Angelina ale podala v utorok na losangeleskom najvyššom súde protižalobu, píše portál DailyMail. Uviedla, že sa rozhodla predať svoj podiel vo vinárskej firme čiastočne preto, lebo jej bolo čoraz nepríjemnejšie podieľať sa na podnikaní súvisiacom s alkoholom vzhľadom na "priznaný problém pána Pitta s užívaním alkoholu". Brad Pitt sa skutočne ešte v roku 2019 priznal, že po tom, ako Angelina Jolie podala žiadosť o rozvod, strávil nejaký čas medzi anonymnými alkoholikmi a zaviazal sa k triezvosti. 

V podaní Jolie sa uvádza, že neexistovala žiadna písomná ani ústna dohoda, akú opísal Pitt ohľadom predaja ich podielov vo vinárstve, naopak, to on mal odmietnuť preventívny plán pre prípad ukončenia ich vzťahu. Obaja exmanželia sa však vo svojich žalobách rozchádzajú vo výpovediach. "Jolie sa usilovala o údajný predaj a potom ho uskutočnila v tajnosti, pričom úmyselne udržiavala Pitta v nevedomosti a vedome porušila jeho zmluvné práva," stojí v Pittovej žalobe s tým, že Jolie minulý rok odstúpila od ich predbežnej dohody po tom, ako sudca, ktorý riešil spor o opatrovníctvo ich detí, vydal rozhodnutie v jej neprospech.

V súkromí zvádza tvrdý boj, no našla si čas aj na návštevu Ukrajiny:

​Právnici Jolie v protižalobe tvrdia, že rokovania o predaji jej podielu vo vinárstve stroskotali na jeho požiadavke, aby podpísala "dohodu o mlčanlivosti, ktorá by jej zmluvne zakázala hovoriť mimo súdu o Pittovom fyzickom a emocionálnom týraní jej a ich detí".  Jolie v auguste ako anonymná žiadateľka požiadala o nahliadnutie do spisu z výsluchu s jej opisom udalostí počas letu v septembri 2016, keď podala na Pitta žalobu, kde ho obvinila z násila na nej a ich deťoch.

​Teraz jej právny tím zverejnil vo vyššie uvedenej protižalobe nové podrobnosti, v ktorých herečka detailne popisuje, ako ju údajne napadol a škrtil aj ich deti. Pitt sa však dôrazne bráni proti týmto novým obvineniam z násilia a prostredníctvom hovorcu okamžite reagoval, že nič z toho nie je pravda. "Pani Jolie neustále reviduje a pretvára svoj popis udalosti, ktorá sa stala pred šiestimi rokmi, a zakaždým, keď sa jej nepodarí dosiahnuť to, čo chce, pridáva ďalšie nepravdivé informácie. Jej príbeh sa neustále vyvíja," poukázal na skutočnosť pre magazín The Hollywood Reporter.

Súvisiace články

Najčítanejšie