Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Harry a Meghan sa budú opäť sťahovať, no nikde ich NECHCÚ! Toto im odkázali susedia!
Zdielať na

Harry a Meghan sa budú opäť sťahovať, no nikde ich NECHCÚ! Toto im odkázali susedia!

Archívna reportáž

Harry a Meghan minulý rok kráľovskej rodine poriadne nakladali...

Po skone britskej kráľovnej Alžbety II. nastalo v kráľovskej rodine veľké sťahovanie. Zatiaľ čo sa nový kráľ Karol II. spolu s manželkou Camillou sťahujú do Buckinghamského paláca, princ William s Kate Middleton sa už presťahovali z Kensingtonského paláca v Londýne do Adelaide Cottage vo Windsore a zdá sa, že aj Sussexovci si hľadajú nové bývanie. Pochopiteľne, ostávajú v Kalifornii, neďaleko svojho domu v Montecite, ktorý si kúpili v júni 2020. Na sťahovanie ale majú iné dôvody ako Harryho kráľovskí príbuzní.

​Napriek tomu, že sa princ Harry posťažoval, že ich kráľovská rodina odstrihla od peňazí, čo sa ukázalo byť pomerne zavádzajúce, peňazí majú Sussexovci stále dosť. Ich súčasný dom v Montecite za 14 miliónov dolárov má deväť spální a 19 kúpeľní a jeho cena sa od kúpy ešte prudko zvýšila. Má výhľad na Tichý oceán a jeho súčasťou je súkromné divadlo, posilňovňa, kúpele, vínna pivnica, bazén a samostatný domček, v ktorom býva Meghanina matka Doria Ragland. Montecito je vzdialený asi hodinu jazdy autom od Los Angeles a toto miesto si vyhliadla Meghan vraj ešte ako tínedžerka, keď tam bola na výlete. Sussexovci si nedávno ale vyhliadli z viacerých dôvodov nové bývanie.

Dokonca už údajne aj investovali do nehnuteľnosti v exkluzívnej štvrti Hope Ranch, uzavretej komunity približne 15 kilometrov východne od Montecita, kde sa "nachádza celý rad zariadení vrátane country klubu, golfového klubu a tenisového kurtu, súkromná pláž, ako aj silná jazdecká komunita pozostávajúca z 40 kilometrov jazdeckých trás". Ceny domov sa tu pohybujú na úrovni 22 miliónov dolárov a táto lokalita by bola pre Harryho, Meghan a ich dve deti, Archieho a Lili, pokojnejšou komunitou.

Meghan a Harry zavítali do Európy tesne predtým, ako kráľovná naposledy vydýchla:

​Znepokojiť ich mal vraj nárast majetkovej kriminality v ich aktuálnom bydlisku. Na jar sa mali v ich usadlosti v priebehu 12 dní dvakrát vyskytnúť narušitelia - záznamy polície v Santa Barbare ukazujú, že to bolo 19. mája a potom ešte 31. mája tohto roku. Nehovoriac o dronoch zvedavcov, ktoré im pravidelne lietajú nad hlavami.

​Podľa informácií portálu TMZ, obyvateľov Hope Ranch správa o nových susedoch veľmi nenadchla, ba mnohí sa až rozhorčili. V žiadnom prípade nemajú záujem o "mediálny cirkus", ktorého sa po príchode Sussexovcov obávajú. Zdroje blízke združeniu majiteľov domov Hope Ranch pre portál uviedli, že príchokrd celebritného páru by "mohol predstavovať veľmi reálne problémy" a obyvatelia sú preto plánmi Harryho a Meghan znepokojení. "Nikto z Hope Ranch voči nim nechová zlú vôľu, ale faktom je, že mnohí sa domnievajú, že na ich pokojné, super súkromné miesto prinesú cirkus... pretože sú slávni a kontroverzní," uviedli v TMZ vyjadrenie od zdrojov. Zrejme je už ale neskoro na protesty, otázne je už len kedy sa Harry s rodinou aj reálne presťahuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie