Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Fakt to spravil! Český herec sa stal otcom a bábätku dal naozaj TOTO šialené meno!
Zdielať na

Fakt to spravil! Český herec sa stal otcom a bábätku dal naozaj TOTO šialené meno!

Archívna reportáž

Vojta už tú pravú konečne našiel

Populárny český herec Vojta Kotek sa stal po prvýkrát otcom. Hoci ešte pred dvomi rokmi to s ním vyzeralo všelijako, nedarilo sa mu vo vzťahoch a dával sa aj dokopy z vážnej nehody, napokon sa všetko na dobré obrátilo. Po viacerých pokusoch, konečne našiel vlani tú pravú v osobe krásnej Radany (34). A ako vyšlo zakrátko najavo, poponáhľali sa hneď aj s potomkom - a už je aj na svete!

Koncom júna mali Kotekovci utajenú svadbu, to už ale bolo vidieť pekne zaguľatené bruško nevesty v obtiahnutých svadobných šatách. Sobáš so svadobnou hostinou a zábavou sa konal v prírode neďaleko zámku Orlík, kde Kotek nakrúcal aj seriál o Márii Terézii. Už vtedy vedeli, že to bude chlapec a riešili výber mena.

Vojta žartoval o tom, že mu chcel dať meno Ježiš, alebo Jemin - čo mal byť vtip spojený s jeho priezviskom. V čestine totiž s obľubou používajú jeminkote, ježiškote, ale aj šmankote. Tieto slová totiž Česi bežne používajú ako zvolanie pri nečakanej situácii, ako u nás napríklad "prepánajána".

Vojtěch zažiaril ako manžel Márie Terézie, František I.:

"S najväčšou pravdepodobnosťou, pretože mám židovských predkov, by sa mal volať Šman. A my sme mu tak trochu žartom začali hovoriť," zveril sa ešte pred pár mesiacmi Kotek so smiechom. "Furt mu hovoríme Šman, Šmanís, Šmanimír. A obávam sa, že mu to zostane, no. Takže sa nám asi celkom nepoďakuje," s pobavením sa k tomu vyslovil budúci otec "úbohého" dieťaťa.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vojta Kotek (@vojtakotekoff)

Hoci boli všetci presvedčení, že je to len žart, už je jasné, že Kotek nežartoval. "Hubert I. Šman. Je tu s nami! Vitaj, synáčik! Milujeme ťa," napísal Vojtěch ku krásnej fotke bábätka. Geislerová, Sandeva, Písařovicová, Vágnerová a mnohé ďalšie kolegyne, ale aj ďalší fanúšikovia sympatického herca zaplavili príspevok gratuláciami. Nepochybne aj preto, že Vojta je obvykle veľmi skúpy na informácie zo súkromia a nezdieľa ani fotky. Je ale jasné, že túto radosť si jednoducho nedokázal nechať len pre seba.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie