Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Príšerný pohľad na Lelu Vémolu po zákroku! Pre hejterov má ostrý odkaz!
Zdielať na

Príšerný pohľad na Lelu Vémolu po zákroku! Pre hejterov má ostrý odkaz!

Archívne video

Za cestu do Teheránu na plastiku nosa a očných viečok Lelu Vémolu (33), už skritizovali mnohí. V Iráne aktuálne silnie odpor žien voči náboženským nariadeniam, najmä noseniu hidžábu, keď pre zle nasadený zadržali 22-ročnú Mahsu Amini a tá následne zomrela. Lela ale neberie výčitky ľudí vážne a považuje ich len za závisť. Ona sama nevidí problém ani v tom, že tam nosí hidžáb, berie ho skôr ako módny doplnok a pochválila sa, ako jej svedčí.

​Mnohých zaskočilo, prečo si Lela vybrala práve Irán, hoci je pravda, že je to nádherná krajina s mimoriadne bohatou históriou a tradíciami. Iste stojí zato ju navštíviť, no pre Lelu to nebola hlavná motivácia. Prosto si len chcela dať si od tamojšieho vyhláseného chirurga urobiť plastiku nosa a očných viečok. S plastickými chirurgami v Európe nebola spokojná najmä po zlej skúsenosti s úpravou nosa.

Krátko po prílete do Teheránu šla pod skalpel, aby tamojší chirurg napravil chyby jeho predchodcov. Ako je jej zvykom, na Instagrame hneď zdieľala fotky s ešte prekrytým nosom gázou a náplasťami. "Pomaly sa hojím," napísala k tomu influencerka, ktorá vyzerala po zákroku poriadne odstrašujúco. Konečný výsledok sa podľa jej slov prejaví do šiestich mesiacov. 
Takto vyzerala Lela pred 8 rokmi, ešte pred plastikou nosa:
Vzápätí ju jej sledovateľky zahrnuli otázkami. Najčastejšie sa pýtali na cenu zákroku. "Záleží na tom, čo všetko sa bude počas operácie robiť," odpovedala im Lela, ale tým, ktorí automaticky predpokladali, že jej zákrok zaplatil manžel, to vyvrátila. "Ja som si na operáciu našetrila. Veď podnikám, takže to nie je problém," namietala nahnevaná plastiková kráska. Nejaký čas teraz musí zostať v hoteli v Teheráne, kde jej robí spoločnosť jej dôverná priateľka. Do lietadla domov môže nasadnúť najskôr po týždni od operácie.

Instagram/LC

​Hejterom odkazuje, že jej len "závidia a majú smutný život". Voči ich námietkam je imúnna."Kritiku prijímam len od ľudí, ktorí sú pre mňa vzorom, alebo na ktorých mi záleží, ale od nikoho iného nie. Prečo by som mala počúvať kritiku od ľudí, ktorí majú smutný život. Kritizujú ma len ľudia, ktorí mi závidia moju krásnu rodinu, môj pôvod a to, aká som, ako pracujem, ako sa starám o svoje deti, domácnosť a manžela. Prečo by som si mala brať k srdcu takúto kritiku od nešťastných ľudí?", spytovala sa a vymenovala všetko, čo je na nej, podľa jej názoru, závidenia hodné. "Niektorým ženám, aj keby podstúpili päťdesiat operácií, nepomôže im to, keď majú zlý charkter," zhodnotila Lela, ktorá v tom má z jej pohľadu zjavne jasno. 

Súvisiace články

Najčítanejšie