Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Úplne sa opustila?! Amber po súde s Deppom viditeľne pribrala a odišla z USA!
Zdielať na

Úplne sa opustila?! Amber po súde s Deppom viditeľne pribrala a odišla z USA!

Archívna reportáž

O exmanželke Johnnnyho Deppa (59) od ich májového súdu nebolo takmer vôbec počuť. Amber Heard (36) spor prehrala a musí vyplatiť exmanželovi 10 miliónov dolárov, ktoré ale údajne nemá. Napriek tomu si užívala leto v luxusnom letovisku Hampton, neskôr v Izraeli a teraz trávi teplú jeseň spolu s dcérkou Oonagh Paige (1,5r) na španielskej Malorke. Tam ju objavili paparazzi a vyfotili ich spolu v detskom parku. Amber viditeľne pribrala, ale zrejme si z toho ťažkú hlavu nerobí.

​Johnnyho exmanželka zrejme zaháňa stresy z prehraného súdneho sporu a nedostatku peňazí sladkosťami a inými dobrotami, čo je na nej už aj vidno - pričom doteraz bola povestná ukážkovou figúrou. Užíva si s dcérkou, ktorú jej vlani porodila náhradná matka a špekuluje sa, či Amber na oplodnenie nepoužila zmrazené spermie Elona Muska. Oona má blonďavé kučeravé vlásky a už aj pekne chodí. Mama ju v parku v Palma de Mallorca pohojdala na hojdačke, pomohla na šmykľavke, pričom sa usmievala od ucha k uchu. Spolu s nimi má byť na dovolenke aj jej údajná priateľka Bianca Butti, píše portál PageSix.

Zatiaľ čo si Heard užíva na Malorke, hromadí sa jej obrovská kopa dlhov. Podľa The News International spolu s odškodným pre Deppa vo výške 10 miliónov dolárov a platbe 15 miliónov jej právnemu tímu, je to až 25 miliónov dolárov, pričom jej celkový majetok sa odhaduje iba na 8 miliónov. Z toho už predala za vyše milión svoj exkluzívny dom na kalifornskej púšti, 2 milióny má odškodné od Deppa, ale je to primálo. V auguste oznámila súdu vo Virgínii, že sa proti verdiktu poroty odvolá, k súdu sa zatiaľ ale neschyľuje. Niekoľko zdrojov uviedlo, že o pomoc s peniazmi požiadala Elona Muska a údajne oslovila aj Margot Robbie, Caru Delevingne a Kristen Stewart. Herečka sa tiež už nejaký čas snaží získať peniaze od dvoch poisťovní.

Amber Heard ako krásna Mera vo filme Aquaman: 

Prvá poisťovňa, New York Marine & General Insurance Company, mala finančne kryť odškodné v prípade, že by Heard prehrala súd. Vyplatenie sa však komplikuje, lebo poisťovňa namieta, že herečka spáchala trestný čin ohovárania úmyselne, na čo sa poistná zmluva podľa kalifornského práva nevzťahuje. Druhá poisťovňa, Travelers Commercial Insurance Company, už vyplatila veľkú čiastku peňazí za náklady na obhajobu, ale ďalšie za odškodnenie podielu pre Deppa blokuje. Zástupcom spoločnosti sa nepáči, že prvá poisťovňa dáva od prípadu ruky preč, takže by musela Travelers zaplatiť všetko, čo odmietajú a zažalovali preto spoločnosť New York Marine. 

Takto zachytili paparazzi Amber na Mallorke v detskom parku spolu s malou dcérkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Finally Heard (@she_is_risen22)

Amber to nekomentuje, od súdu sa odmlčala a radšej si užíva s dcérkou. Napokon, ktovie, aká budúcnosť herečku čaká. Jej exmanžela Hollywood po prvotnom verdikte súdu v Londýne od úloh odstrihol, otázne je, ako naloží s jej osudom. No ako to v mekke filmu chodí, minimálne jej priberanie určite bude problém, preto by sa azda mala viac strážiť, ak chce ešte uspieť.

Amber so svojou dcérkou na zábere z apríla 2022, odvtedy je na sociálnych sieťach aktívna iba sporadicky: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Heard (@amberheard)

Súvisiace články

Najčítanejšie