Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Desiate dieťa so šiestou ženou! Moderátor bol aj pri pôrode, vybrali skutočne neobvyklé MENO!
Zdielať na

Desiate dieťa so šiestou ženou! Moderátor bol aj pri pôrode, vybrali skutočne neobvyklé MENO!

Zdroj: Instagram/NC

Rodičovstvo je téma, pri ktorej azda najvypuklejšie vystupuje rozdiel vo vnímaní ženy verzus muža. Kým ženy sú zosmiešňované a urážané, ak majú viacero detí s rôznymi partnermi, muži sú v takomto prípade vnímaní pomaly ako výkonní sexi "mačovia" a niektorí do dotiahnu až na post predsedu parlamentu. Niektorí sú "len" hviezdami šoubiznisu a nad azda až amorálnosťou ich prístupu sa nikto nepozastavuje.

​Mať 12 detí s desiatimi ženami nie je v poriadku po žiadnej stránke, no mať 10 detí so šiestimi ženami, a jedenáste na ceste, nie je o nič lepšie. Napriek tomu sa šťastní oteckovia svojou superplodnosťou ešte chvália - ako to aktuálne spravil aj populárny americký moderátor Nick Cannon.

Prezradil, že s priateľkou Brittany Bell privítali 23. septembra svoje tretie spoločné dieťa. Nick sa na svojom Instagrame podelil aj o dojímavé video z oslavy narodenia dieťaťa a uviedol, že je "požehnaný", že môže zdieľať svoju cestu "otcovstva" s Brittany.

Cannon sa rozhodol vyskúšať si aj svet popmusic, toto je jeho novinka:

Nick tiež podrobne opísal samotný pôrod a prezradil jedinečné meno pre svojho ďalšieho synčeka, pričom napísal: "Pravdepodobne najťažší pôrod, akého som kedy bol svedkom! 48 hodín neznesiteľných bolestí a ohrozenia života, aby som privítal 4,5 kila lásky a radosti menom Rise Messiah Cannon." Meno chlapčeka má pritom v doslovnom preklade skutočne zvláštny význam, niečo ako "Povstaň Mesiáš Kanón". Dojatý moderátor dodal: "Ďakujem ti, Brittany, za môjho kamaráta, malú Váhu! Milujem ťa a našu neuveriteľnú rodinu!"

Desiate dieťa si vyslúžilo veľkú oslavu narodenia:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NICK CANNON (@nickcannon)

LaNisha sa vo svojom životopise na Instagrame označuje za bývalú modelku a fotografku a na svojej webovej stránke uvádza, že je "väčšinou samouk, čo je vášeň, ktorá sa rozhorela vďaka štúdiu mnohých talentovaných režisérov/fotografov, s ktorými mala tú česť pracovať počas svojej viac ako 15-ročnej kariéry". Je jediná zo šestice žien, ktorá má s Cannonom tri deti a vzťah sa zdá byť pekný. Ak si človek ovšem odmyslí, že deviate dieťa s menom Onyx Ice sa moderátorovi narodilo pred pár týždňami s inou ženou a jedenáste sa narodí ešte tento rok s ďalšou ženou. Otázne je, či aj ich označí za rodinu, alebo má túto výsadu len Brittany. Ktovie, ako volá vzťah s Mariah Carey, s ktorou má dvojičky...

Takto ohlásil pred dvomi týždňami deviate dieťa:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NICK CANNON (@nickcannon)

Súvisiace články

Najčítanejšie