Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Táto oslava nedopadla dobre! Agáta sa radšej schovala, Soukup v spore s jej bratom!
Zdielať na

Táto oslava nedopadla dobre! Agáta sa radšej schovala, Soukup v spore s jej bratom!

Zdroj: Instagram/VN

V jednej z posledných epizód relácie Agáta Jaromíra Soukupa, kde sa prezentujú dvaja čerství šoubiznisoví zaľúbenci, zabrdol Soukup (53) do veľmi chúlostivej témy. Agáta Hanychová (37) zareagovala naozaj svojrázne. Vôbec nikto by zrejme netipoval, ako sa vie zachovať táto ostrieľaná influencerka, ktorá dáva často rady svojim sledovateľkám na Instagrame ako správne žiť. V tom svojom živote má pritom riadny zmätok, ako sa zdá. Napätú situáciu na rodinnej oslave medzi tromi jej blízkymi chlapmi vyriešila útekom.

​​​Rodinné oslavy nemusia byť len o zábave. Medzi najbližšími rodinnými príslušníkmi to vie byť občas aj veľmi napäté. Aj keď nie je príliš vhodné si počas osláv vymieňať názory a kaziť tým zábavu, vyhnúť sa tomu asi úplne nedá. Aj Jaromírovi sa podarilo ísť na to zostra už na prvej rodinnej oslave u Agáty, kde jej synovi Kryšpínovi prišiel zablahoželať jeho otec Mirek Dopita (38) s partnerkou a ukázal sa aj Agátin nevlastný brat Vincent Navrátil (25), píše portál Expres.cz.

​​Ten sa svojho času vyjadril na margo Agátinho vzťahu so Soukupom, že je to bizár, ale vraj v dobrom slova zmysle. No ktovie, či nezmenil názor, keď sa na návšteve s Jaromírom v istej téme dosť ostro nezhodli. Soukup mu mal dokonca povedať nech si "trhne nohou". Kritiku zrejme nedokáže prijať len tak ľahko a nevie sa potom celkom kontrolovať.

Zaľúbenci si vyjasňujú veci aj pred kamerou:

Aj keď sa u Agáty v dome po ich príchode z dovolenky zdržiava častejšie, doma tam nie je a ako hosť by sa azda mohol správať umiernenejšie. Podobne je to ale aj u Vincenta. presná téma ich roztržky ale známa nie je. Agáte to však zjavne prišlo nepríjemné a trápne, nechcela sa zamiešať do ich sporov a radšej odišla. Možno sa necítila vo svoje koži aj pre prítomnosť expartnera s manželkou a vyriešila to radšej zmiznutím do kuchyne, kde zostala takmer po celú dobu návštevy hostí v jej dome.

Rodinné stretnutie sa odohralo aj pred kamerami:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vincent Navratil (@vincentnavratil)

Jaromíra to trochu zarazilo a konfrontáciu na to s Agátou si nechal práve na ich reláciu Agáta Jaromíra Soukupa. Podľa názoru mnohých, je už na prvý pohľad jasné, že táto ich relácia nemá pevnú mustru a hlavní aktéri sa správajú pomerne živelne. Na to, kto dominuje sa názory rôznia, ale viac divákov sa prikláňa k tomu, že je to ostrieľaný majiteľa a riaditeľ televízie, kde je aj hlavným moderátorom a komentátorom mnohých relácií. Už je len otázka, ako dlho tento vzťah za daných podmienok vydrží - na takéto niečo totiž Agáta zrejme nie je zvyknutá.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie