Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Štvrté bábo na ceste! Hviezdny herecký pár opäť zhmotnil svoju lásku!
Zdielať na

Štvrté bábo na ceste! Hviezdny herecký pár opäť zhmotnil svoju lásku!

Archívna reportáž

Blake si už vyskúšala aj režisérsku stoličku

Americký hviezdny herecký pár Blake Lively (35) a Ryan Reynolds (45) sa zoznámil pri nakrúcaní seriálu Green Lantern v roku 2010 a zo vzájomných sympatií vzniklo medzi nimi priateľstvo. O rok neskôr prerástlo v lásku a o ďalší sa zosobášili, čo bolo v septembri 2012. O dva roky neskôr sa manželský pár rozrástol o dcéru James, potom o Inez v roku 2016 a do tretice v roku 2019 o Betty. Tri princezničky sa zrejme dočkajú zakrátko aj ďalšieho súrodenca, ako bolo jasne vidieť podľa bruška ich mamy Blake, ktorá ho s hrdosťou ukázala v priliehavých šatách v stredu počas vystúpenia na Forbes Power Women's Summit v New Yorku.

Už takmer od začiatku vzťahu sa pár vyjadroval o svojich plánoch na veľké potomstvo. Reynolds uviedol ešte v roku 2013, že on aj jeho manželka pochádzajú z veľkých rodín. "Radi by sme mali veľkú rodinu. Veľa ľudí hovorí, že je to šialené, ale to sa dozvieme, až keď tam budeme, viete? Myslím, že tou skúškou ohňa prejdeme celkom šťastne," zveril sa s nadšením a zakrátko už prišlo na svet ich prvé dieťa. Lively, hviezda filmu Sesterstvo putovných nohavíc či Age of Adaline v septembri 2014, keď už porodila prvú dcérku, povedala: "Keby som mohla vrhnúť húf deti vypľutím, urobila by som to." O dva roky prišla na svet ďalšia dcérka a o tri ešte jedna.

Ako vidieť, nestačilo jej to. "Vďaka deťom sa cítim oveľa viac vo svojej koži," vyznala sa Blake v máji pre Forbes. "Nikdy som sa necítila viac sama sebou, vo svojom tele a sebavedomejšia - nechcem tým povedať, že ma miliónkrát za deň nepostihuje množstvo neistôt, ale cítim sa neuveriteľne vyrovnaná," dodala. Na jej príspevkoch na sociálnej sieti z augusta, keď zdieľala svoje fotky v bielych bikinách pri bazéne, bolo vidno ešte jej ploché bruško, čo sa ale rýchlo zmenilo, ako bolo zjavné v stredu na summite v New Yorku, kde bola jednou z hlavných tvárí.

Jednou z najväčších rolí Reynoldsa je nepochybne Deadpool:

"Jednoducho rada tvorím. Či už ide o pečenie, rozprávanie príbehov, podnikanie alebo vyrábanie ľudí, jednoducho veľmi rada tvorím," vtipne poznamenala na margo svojho zaguľateného bruška. Jej manžel Ryan Reynolds v októbri 2021 prezradil, že si berie "dovolenku" v hereckej kariére, aby sa mohol sústrediť na život s ich malými deťmi. "Nuž, urobil som toho veľa v herectve... a nechcem prísť o tento čas s mojimi deťmi," vysvetlil herec o dva mesiace neskôr. "Chcem, aby moje deti mali celkom normálny program," pokračoval Reynolds.

Ešte pred tromi týždňami nebolo po brušku ani stopy:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Blake Lively (@blakelively)

"Myslím si, že je to veľmi dôležité pre ich vývoj, a naozaj si užívam, že som prítomný otec. Rád ich ráno odvádzam do školy, rád ich vyzdvihujem," dodal tento sympatický herec s priam legendárnym zmyslom pre humor. Vlani o tajomstve úspešného manželstva povedal:. "Máme sa naozaj radi. V skutočnosti sme sa mali radi už aj predtým ako priatelia. Teraz sa máme radi ešte viac." Iste k tomu prispieva aj ich zmysel pre humor, pri toľkých deťoch ho naozaj potrebujú.

Pred pár dňami už tajomstvo hrdo odhalila:

Súvisiace články

Najčítanejšie