Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Stifflerova mama sa dočkala ocenenia! Chceli ju už vyhnať z pódia, jej reakcia je na nezaplatenie!
Zdielať na

Stifflerova mama sa dočkala ocenenia! Chceli ju už vyhnať z pódia, jej reakcia je na nezaplatenie!

Na nedávnom udeľovaní cien Emmy vzbudila veľkú pozornosť jedna z ocenených, Jennifer Coolidge (61), známa tiež aj ako Stifflerova mama v legendárnej komédii Prci, prci, prcičky. Vedela si totiž veľmi dobre poradiť s nemilosrdnou časomierou ďakovnej reči, keď po určenom limite začala hrať hudba na znak toho, aby opustila pódium. Herečka svojím vystúpom všetkých skvelo pobavila.

Má to byť ich chvíľa, namiesto toho sú ocenení v strese, aby počas 45 sekúnd stihli povedať všetko, čo majú na srdci. Tento ročník Emmy stiahli limit ešte o 15 sekúnd dolu, čo spôsobilo v plánoch víťazov chaos a malo celkom opačný účinok, ako chceli organizátori. Keď si Jennifer Coolidge preberala cenu Emmy za výnimočný ženský herecký výkon vo vedľajšej úlohe, poďakovala sa niekoľkým ľuďom a potom sa pustila do bláznivého rozprávania o jej levanduľovom kúpeli. "Viete, dnes večer, tesne pred vystúpením, som si dala levanduľový kúpeľ, po ktorom som opuchla do šiat a ťažko sa mi hovorí," zavtipkovala na margo svojej korpulentnejšej postavy v obtiahnutých šatách. Potom, keď sa vrátila k ďakovnej reči, jej čas už uplynul a pokúsili sa ju pustením hudby dostať z pódia. "To sa stane raz za život a ja som toho plná, plná!" stihla ešte povedať, kým začala hrať hudba.

Napriek pustenej piesni Raya Charlesa len tak ľahko nedala a hovorila ďalej. Neprestala, ani keď pridali na intenzite a zrýchlili tempo. "Počkajte, vydržte! Ešte jedna vec. Počkajte, vydržte..." zareagovala Coolidge a začala tancovať v rytme piesne, čím dala jasne najavo, že si túto chvíľu nenechá vziať. Bolo to azda najvtipnejšie riešenie situácie v celej histórii udeľovania cien. Reakcia herečky sa stala hitom internetu a vyslúžila jej pochvalu, zatiaľ čo organizačný tím galavečera čelil kritike. "Absolútne nehorázne. Nechajte Jennifer Coolidge hovoriť!", rozhorčil sa jeden jej fanúšik. "Producentov by mali byť zavrieť za to, že sa tak agresívne snažili herečku vyhodiť. Nezdvorilci," stálo zas v inom komentári.

Jennifer Coolidge sa konečne dočkala ocenenia za jej herecké výkony, azda práve od úprimnej radosti pôsobila jej ďakovná reč trošku zmätočne: 

"Coolidge dokáže uchopiť to, čo by pre väčšinu bolo momentom paniky a frustrácie, a premeniť to na komediálne zlato," napísal na Instagram popkultúrny spisovateľ Evan Ross Katz. "A bez problémov! Pozrite si to ešte raz a buďte svedkami toho veľkolepého mozgu pri práci," poukázal na chytrosť herečky. Coolidge zvíťazila za svoju úlohu v spoločenskej satire Biely lotos, kde si zahrala excentrickú, smútiacu dámu. Jej výkon, hoci bol vedľajší, je ocenením jej už aj tak úspešnej kariéry a bude jednou z mála postáv, ktoré sa vrátia aj v nadchádzajúcej druhej sérii tejto čiernej komédie. Jej výstup na 74. ročníku udeľovania cien Emmy bol jedným z nezabudnuteľných momentov a niet pochýb, že si ním slávna Stifflerova mama získala mnoho sympatií.

Jennifer vyzerala na slávnostnom odovzdávaní cien Emmy famózne: 

Súvisiace články

Najčítanejšie