Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žilkovej zlomené srdce je zahojené! Už má novú lásku, sympatického rockera!
Zdielať na

Žilkovej zlomené srdce je zahojené! Už má novú lásku, sympatického rockera!

Zdroj: instagram/VŽ

Po mesiacoch trápenia pre zradu svojho manžela Martina Stropnického (65) sa Veronka Žilková (60) opäť teší zo života. A je za tým nová láska! Doteraz sa pritom zdalo, že jej spoločnosť robia hlavne dcéry Agáta, Kordula a vnúčatá, s ktorými strávila aj dovolenku v Marbelle, ale ktovie, či už vtedy kdesi nepreskočila iskrička. Po smutnej tvári nebolo už odrazu takmer ani stopy a Veronika priam žiarila mladistvým elánom. Teraz sa už konečne priznala, že za jej radosťou je sympaťák z hudobných kruhov.

​Zatiaľ čo si ľudia už zvykli, že Agáta prezrádza na televíznych obrazovkách v novej relácii Agáta Jaromíra Soukupa všeličo z ich vzťahu, Veronika ju teraz tromfla čerstvou novinkou o novom partnerovi po jej boku. "Už sa tým celkom netajíme... Áno, niekoho som stretla. Niekoho z úplne iného sveta. Stretla som bývalého rockera, basáka zo slávnej skupiny Argema," povedala počas rozhovoru v relácii ShowTime rozžiarená Žilková."Keď som ho stretla, nevedela som, o koho ide. Nikdy som nepočúvala rock. Je ale zábavné, že to prišlo v dobe, keď skúšam rockový muzikál na Broadwayi," uviedla herečka niečo bližšie k jej zoznámeniu s bývalým členom skupiny Argema Pepom Holomáčom (62).

Veronika si ale zatiaľ ponechala pre seba, ako dlho sa poznajú a kedy začali spolu chodiť, ale vraj všetko bola náhoda. "Hovorí sa, že nič nie je náhoda, ale my sme sa stretli naozaj náhodou. Tak uvidíme... Dobrá správa je, že zas žijem," priznáva herečka. "Je skvelé, keď vás život zvedie s niekým, kto jej rovnako starý, kto má veľa podobných zážitkov, pozná rovnaké filmy... dá sa začínať znovu...," tvrdila s nadšením. "Už som bola aj na Morave, kde som stretla jeho slavného brata. Ten je autorom obrovského hitu Vyznání (Ty jsi má láska, ty jsi můj sen), čo som netušila, že je od Argemy," prezradila, že už stihla spoznať aj dôležitého člena Pepovej rodiny, s ktorým zakladal Argemu.  

Pepa Holomáč pôsobil v pôvodnej zostave kapely Argema, vypočujte si ich pieseň Pád Velké Moravy spolu s archívnymi zábermi: 

Veronika sa ale už v júni pochválila, že ctiteľov ani vo svojom veku nemá málo. Na Instagram jej vraj posielajú srdiečka, alebo skladajú poklonu ako dobre vyzerá. "Veronika sa kamarátkam chválila, aký je o ňu záujem po rozchode s manželom. Vraj má naozaj veľa nápadníkov a môže si vyberať. Záujem mužov si veľmi užíva," povedal pre Sedmičku dobre informovaný zdroj a naznačil,  že by sa mala s nejakým mužom aj stretávať, čo ale ona popierala, keď sa jej na to spýtali. To však nevylučuje, že len nechcela prezrádzať niečo o začínajúcom vzťahu, aby nevyzerala podobne, ako jej vo vzťahoch veľmi prelietavá dcéra Agáta. 

Veronika opäť našla lásku v rockerovi Pepovi Holomáčovi a pochválila sa tým aj na Instagrame: 

Súvisiace články

Najčítanejšie