Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ako len mohol..?! Sexi Aquaman zhodil hrivu, je z neho nový človek!
Zdielať na

Ako len mohol..?! Sexi Aquaman zhodil hrivu, je z neho nový človek!

Zdroj: Instagram/JM

Po rozchode so svojou manželkou Lisou Bonet (54) neprestáva filmový Aquaman, hviezdny herec Jason Momoa (42), svojich fanúšikov prekvapovať. V pondelok na jeho instagramovom účte zdieľal video, na ktorom je vidieť, ako si necháva oholiť svoju hlavu pokrytú dlhé roky bujnou hrivou. Tým svojich fanúšikov, medzi ktorými výrazne prevažujú ženy, priam šokoval. Momoa potom ukázal svoje ostrihané vlasy, zviazané do vrkočov, pričom vysvetlil, že si vlasy dal ostrihať, aby upozornil na problematiku jednorazových plastov. Už dlhšiu dobu poukazuje na environmentálne problémy.

​Po neľahkom období po rozchode so slávnou manželkou a matkou ich dvoch spoločných detí, sa začína Jason Momoa postupne spamätávať. Herec, ktorý zažiaril vo filmoch Aquaman či Duna, ale aj v seriáloch Hra o tróny, Hviezdna brána: Atlantis alebo v Baywatchi, sa počas nakrúcania nového filmu ocitol opäť na svojom rodnom Havaji. V najnovšom príspevku na Instagrame uviedol, že počas návštevy bol priamym svedkom znečistenia oceánov. "Je to také smutné, takže vás prosím, urobte čokoľvek, aby ste vo svojom živote eliminovali plasty na jedno použitie. Pomôžte mi," upozornil svojich sledovateľov. "Za nové začiatky, šírme alohu," vyzval všetkých herec vo svojom príspevku.

Potom pokračoval obšírnejšie: "Zlepšime sa v ochrane našej zeme a oceánov. Musíme vyradiť plasty na jedno použitie z našich životov a z našich morí. Plastové fľaše, plastové tašky, obaly, riad, všetko. Poďme aloha, naša spoločné aloha." Aby dokázal, že to myslí vážne, že chce nový začiatok symbolicky naznačiť aj inak, vo videu si nechá oholiť hlavu a ukázal svoje ostrihané vrkoče zviazané gumičkami."Som unavený z používania plastových fliaš, musíme s tým prestať," hovorí už vo svojej novej podobe, pričom sa dotýka boku svojej vyholenej hlavy so slovami: "Och, človeče, nikdy som priamo tam necítil vietor." Jeho bývalá manželka mu vraj strihať vlasy počas ich vzťahu nedovolila. "Moja žena by ma opustila, keby som si ostrihal vlasy," zveril sa so smiechom ešte v roku 2018.

Vo filme Dune si Jason Momoa zahral úlohu Duncana Idaho, pozrite si zákulisie z nakrúcania: 

Nie je to však teraz po prvýkrát, čo sa Momoa rozhodol ostrihať pre dobrú vec. V roku 2019 jeho fanúšikovia oplakali jeho charakteristický vzhľad Khala Droga, keď si prvýkrát od roku 2012 oholil bradu, aby oznámil, že začal podnikať s balenou vodou. Stal sa vlastníkom spoločnosti Mananalu Pure Water, ktorá predáva vodu v nekonečne recyklovateľných hliníkových plechovkách a za každú zakúpenú plastovú fľašu spotrebiteľmi vraj dá odstrániť z oceánu jednu plastovú. Ale ako videl počas jeho súčasného pobytu na Havaji, stav oceánu je kvôli plastom stále katastrofálny. Rozhodol sa preto ešte pritvrdiť novými výzvami, pričom na zdôraznenie bol ochotný sa zbaviť aj svojej koruny krásy. Našťastie, nie úplne, no aj tak je to poriadna zmena

Jason sa rozhodol v mene ochrany prírody zhodiť jeho bujnú hrivu: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie