Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Hviezdna modelka a herečka v zúfalom stave! Špinavá, bosá a úplne mimo!
Zdielať na

Hviezdna modelka a herečka v zúfalom stave! Špinavá, bosá a úplne mimo!

Zdroj: SITA

Dievča s výrazným obočím, známe z obálok módnych časopisov, ale aj z filmov, slávna modelka Cara Delevingne, ktorá nedávnodivoko oslávila svoje tridsiatiny oslávila na Ibize, sa v poslednom čase ukazuje v neveľmi lichotivej podobe. Dosvedčujú to aj fotografie, ktoré sa pred pár dňami objavili v médiách počas jej presunu na losangelské letisko. Cara akoby nevedela ovládať svoje telo a správanie, čo vedie k dohadom, že nie je v poriadku, či lepšie povedané, že bola pod vplyvom neznámej látky.

​Cara je veľmi rozporuplnou mladou ženou, ktorá si nie je celkom istá ani svojou sexuálnou orientáciou. Je spájaná s blízkym vzťahom s mnohými slávnymi celebritami ako je Selena Gomez, Sienna Miller či Rita Ora. Tie všetky majú pri sebe už mužov, s ktorými to myslia vážne a Rita sa údajne už aj vydala. Cara sa cíti veľmi osamelo. Často ju sprevádza jej sestra Poppy, ktorá si ale tiež buduje svoju kariéru modelky a herečky a nemá na mladšiu sestru vždy čas. Naposledy boli spolu na festivale Burning Man konajúcom sa v púšti. Tam vraj nejedla ani sa neumývala. "Práve strávila niekoľko dní v púšti, nejedla a bola rozcuchaná, pretože ešte nemala čas sa umyť," prezradil svedok a zdroj z jej blízkosti pre Daily Mail. Na inom zábere je zas bolo vidno, ako v aute čosi inhalovala zo sklenenej fajky.

Delevingne v minulosti otvorene hovorila o tom, že bojuje s duševnými problémami, najmä v súvislosti so svojou sexualitou. Modelka a herečka, ktorá vyrastala v zámožnej, konzervatívnej rodine, pričom jej mama ale bojovala s rôznymi závislosťami, sa v roku 2020 priznala, že je pansexuálna. O rok neskôr zas uviedla, že počas svojho života zažívala "masívne depresie" a "samovražedné momenty", ako aj to, že sa "hanbila" za svoju queer identitu. Cara má tiež trpieť poruchou pozornosti s hyperaktivitou (ADHD), čo sčasti môže vysvetľovať jej zjavne nervózne správanie, ale existujú obavy, že sa schyľuje k jej pádu. Objavili sa obavy o jej zdravie, keď sa veľmi čudne správala počas prevozu na letisko.

Podľa záberov vyzeral stav mladej modelky naozaj znepokojivo: 

Zo zverejneného videa sa zdalo, že Cara v niektorých momentoch nedokáže ovládať svoje telo. Počas telefonovania sa ohýbala, púšťala telefón, pričom stále chodila  a vyzerá veľmi nervózne. Na sebe mala tričko s Britney Spears, čierne bežecké nohavice so zelenými, žltými a červenými pásikmi a žlté ponožky bez topánok. Počas jazdy na letisko si vystrčila nohy z auta. Zdroj uviedol, že Cara meškala na let dve hodiny. Sprevádzala ju jej asistenka, ktorá držala jej malého psa. Po usadení sa do súkromného lietadla, ktoré patrí raperovi Jay-Z, ale po 45 minútach vystúpila a jej batožinu vrátili do auta, s ktorým ju priviezli. Jej kamarát pre The Sun povedal, že "situácia sa stupňuje už niekoľko týždňov". Rodina a priatelia údajne tiež "hľadajú spôsoby, ako problémovej dievčine pomôcť" a podľa Daily Mail "zvažujú zorganizovanie intervencie". Či ale také niečo pomôže, pokým ona sama nebude presvedčená, že pomoc potrebuje, je otázne.

Cara je tvárou kampaní mnohých značiek, od luxusného Dioru po športovú značku Puma, hektické pracovné tempo sa azda tiež podpísalo pod jej zdravotný stav: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa PUMA Women (@pumawomen)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie