Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Soukup a Hanychová majú problém! TAKÝTO útok nečakali, ale môžu si za to aj sami!
Zdielať na

Soukup a Hanychová majú problém! TAKÝTO útok nečakali, ale môžu si za to aj sami!

Zdroj: youtube/screenshot Barrandov TV

Konečne sa diváci dočkali uvedenia prvej epizódy relácie s názvom Agáta Jaromíra Soukupa na spôsob reality show, či skôr talkshow. Agáta Hanychová (37) s jej láskou Jaromírom Soukupom (53) sa bavili na tému nevera a prvý spoločný sex. Zverejnili ju vopred na sociálnych sieťach, ako to má byť vždy pred novou epizódou, kde môžu sledovatelia pridávať v komentároch svoje otázky v spojení s témou. Iste chcú vyvolať silné emócie, aby šou zaujala. Ale krátko pred odvysielaním prvej epizódy sa objavil problém, keď sa im niekto nabúral do ich insta profilu a prevzal jeho ovládanie. Agáta túto informáciu hneď zverejnila na jej osobnom instagramovom profile.

​Samozrejme, obom aktérom na ich spoločnej šou veľmi záleží, príprave venovali veľa času. Podľa Soukupa, ktorý je majiteľom súkromnej televízie, kde sa relácia vysiela, má ísť o žáner scenáristickej reality show, teda niečo medzi reality show založenou na celkovej improvizácii a show s vopred určenou témou a dramaturgiou, ale bez presného scenára. Priaznivci a obdivovatelia tohto kontroverzného a nevyspytateľného páru s napätím čakali, čo ukážu v prvej epizóde. Divákov pred televízormi iste nebolo málo, no či dokážu Agáta s Jaromírom pritiahnúť ich záujem dlhodobejšie, je zatiaľ vo hviezdach. Pre mnohých ale bola prvá epizóda sklamaním.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @agatajaromirasoukupaofficial

V štúdiu okrem pohodlnej pohovky či boxovacieho vreca dominuje veľká kuchynská linka so sporákom. Agáta tam  pripravovala pečené plnené paradajky. Variť bude aj Jaromír, ktorý má už ale jednu vlastnú reláciu o varení. Diváci si všimli v štúdiu aj lampu, ktorú zdedila Agáta po Soukupovej expriateľke Kataríne Brožovej (54), keď moderovala v Soukopovej televízii talk show so známymi celebritami.

Takto vyzerala prvá časť novej šou zamilovaného páru:

Agáta s Jaromírom majú iste kopu neprajníkov, a jeden sa odhodlal na poriadnu podpásovku. Krátko pred odvysielaním prvej epizódy napísala Agáta na jej instagramový profil: "Dievčatá moje, tie, ktoré ste nás sledovali na Instagrame Agáty Jaromíra Soukupa, tak sa stalo, že nám ho niekto ukradol." Jaromír k tomu len dodal: "Je pravda, že bezpečnostné heslo nebolo práve najchytrejšie, takže niekto naň prišiel a ukradol, ale už sme to vyriešili." Založili si okamžite nový profil, kde informujú o svojej relácii, no chválou sa to tam práve nehemží. 

Na Instagrame sa objavili popoludní pred odvysielaním novej talkshow známej dvojice viaceré komentáre typu: "Veľmi sa na to teším, určite to budem sledovať," či "Už sa neviem dočkať." Po jej odvysielaní, sa však komentáre zmenili a prevládali tie negatívne, poznačené sklamaním."Po chvíli som to vypla. Hrôza. A to som sa celkom tešila," napísala jedna diváčka. Podobných príspevkov bolo veľa. "Nedalo sa to vydržať. Pár minút a koniec. Totálne dno a úbohosť," komentoval show ďalší divák. Vyzerá, že nová relácia Soukupovej televízie, kde vystupuje aj on, si zatiaľ veľkú priazeň divákov nezískala. Podstatné ale bude, či sa udrží sledovanosť, ale aj či sa rozhodnú ísť so šou za každú cenu, alebo nebodaj časom priznajú porážku. No možno sa to otočí a šou naberie lepší smer.

Reakcie na novú reláciu Agáty a Jaromíra boli na sociálnych sieťach celkom rozpačité:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Súvisiace články

Najčítanejšie