Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Hlavná téma - NEVERA! Hanychová a Soukup ponorení v bolestnej otázke vzťahu!
Zdielať na

Hlavná téma - NEVERA! Hanychová a Soukup ponorení v bolestnej otázke vzťahu!

Zdroj: instagram/AJS

Zatiaľ sotva tri mesiace trvajúci vzťah  Agáty Hanychovej (37) a Jaromíra Soukupa (53) vyústil do televíznej relácie typu reality show, čo aj mnohí predpokladali. Aj preto nad úprimnosťou ich romantickej lásky visí nejaký ten otáznik - či nejde náhodou len o biznis. Agáta mužov po štyridsiatke kedysi priam zatracovala, a ani pre Jaromíra nebola jeho typ, na základe výzoru jeho expriateliek, akými boli pôvebné blondínky Kateřina Brožová (54) či operná speváčka Tereza Mátlová (46). Ale je celkom možné, že ho Agáta očarila jej spontánnosťou, a azda aj mladosťou.

​Prvá epizóda spoločnej šou tohto bizarného páru sa má vysielať v súkromnej televízii patriacej Jaromírovi Soukupovi už 5. septembra. Pochopiteľne sa snažili zaujať nejakou pikantnou témou a vyšlo to na neveru a prvý spoločný sex, píše portál Blesk.cz. Zverejnili to vopred na sociálnych sieťach, ako to vraj bude vždy pred novou časťou, keď môžu sledovatelia pridávať v komentároch svoje otázky v spojení s aktuálnou témou. Iste chcú vyvolať silné emócie, aby mala šou tie správne grády. Nakoľko ale dokážu dlhodobejšie pritiahnúť záujem divákov, sa ešte len ukáže.

V digitálnom svete, v ktorom sa pohybuje čoraz viac nielen mladých ľudí, je ale možné snáď všetko. Aj preto verí tejto nesúrodej dvojice o ich úprimnej láske nemálo ich sledovateľov. Ak to iba hrajú, robia to zatiaľ dobre, Po nejakom čase sa ale v prípade ich neúprimnosti iste pravda ukáže. Najmä u Agáty sa dá na to snáď aj staviť.

Táto relácia bola osudová:

Od rozchodu s hercom Jakubom Prachařom vystriedala počas troch rokov celú desiatku milencov. Jej ostatný vzťah s chirurgom Andrejom Nikovom vyzeral veľmi vážne, čo potvrdzovala Agáta v príspevkoch obdivnými vetami, svedčiacimi o jej vážnych úmysloch. Ale nakoniec im to predsa len nevyšlo. A zjavne nič lepšie sa jej stať ani nemohlo.

Agáta sa už nevie šou dočkať, hoci si nevybrali práve najpríjemnejšiu tému:

Do cesty prišiel Agáte mediálny magnát Soukup, ktorý jej môže zabezpečiť snáď všetko, po čom vždy túžila. Aj to mohlo spôsobiť jej nadšenie spojené so zamilovanosťou k tomuto významnému mužovi na mediálnej scéne s ohromným majetkom. Je však predsa len natoľko svojská a mladá, aby s ním nebola nasilu, ak by to tak naozaj necítila. Jedine, žeby sa v ich vzťahu naplnila téme, ktorú si vybrali pre prvú časť ich šou. Nevera sa zatiaľ, našťastie, v ich vzťahu nevyskytla, no niet pochýb, že ja tak vedia, o čom bude reč. Viac ale iste divákov zaujmú pikošky z ich vzťahu, nehovoriac o prisľúbenom prvom sexe. Takto sa zvyšuje sledovanosť!

Súvisiace články

Najčítanejšie