Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bočanovú mnohí pre dcérku s dvomi neľahkými diagnózami ľutovali, TAKÁTO krásavica z nej vyrástla!
Zdielať na

Bočanovú mnohí pre dcérku s dvomi neľahkými diagnózami ľutovali, TAKÁTO krásavica z nej vyrástla!

Archívna reportáž

Napriek neľahkému údelu, keď sa herečke Mahulene Bočanovej (55) narodila nie celkom zdravá dcérka Marina, sa dokáže herečka na život s ňou pozerať optimisticky. Je až neuveriteľné, že je to už 21 rokov, čo ju priviedla plná očakávaní na svet. Nebolo pre ňu iste vôbec jednoduché, keď malej Marine diagnostikovali ľahšiu formu autizmu, ku ktorej sa časom pridala aj epilepsia. Jej vzťah s otcom dcérky stroskotal, a tak na ňu zostala sama. Ale Mahulena je veľmi silná žena a len tak ľahko ju nič nezlomí. Naďalej sa snažila žiť tak, ako by sa nič zvláštne nedialo.

​Bočanová hrala v divadle, nakrúcala filmy, pokúšala sa aj nájsť si stáleho partnera, ale to jej nevyšlo. O to viac mohla zo svojej lásky venovať Márinke, ako dcérku volá. Kým v detstve sa zdalo, že maminu krásu dievčatko nezdedilo, teraz sa to úplne otočilo. Marina oslávila 21. narodeniny a iste by jej nejedna mohol závidieť krásu, ktorej sa jej dostalo vo veľkej miere. Pokojne by mohla byť aj úspešnou modelkou. Okrem štíhlej vysokej postavy má krásne modré oči, na jej jemnej tváričke s vysokým čelom sa vynímajú plné pery. Na rozdiel od exoticky vyzerajúcej mamy s tmavou pleťou aj vlasmi, Marina pôsobí krehko a je plavovláska so svetlejšou pokožkou. Mahulena k jej narodeninám zdieľala jej fotografie od detstva až po súčasnosť. Možno konštatovať, že rozhodne vyrástla do krásy.

Ťažko povedať, či bude mať niekedy po svojom boku muža, ktorý by obdivoval jej pôvab a zamiloval sa do nej. Jej duša totiž akoby stále patrila malému dieťaťu. Potrebuje preto stálu ochranu, ktorú jej poskytuje 21 rokov mama. "Samozrejme, že Máriu musím strážiť non stop, ale to sa netýka jej veku, že by sa jej už zapaľovali lýtka, ale jej diagnózy," poznamenala Bočanová.

Toto o sebe pred pár mesiacmi prezradila:

"Obe sme ako jedna bytosť dokopy, dalo to dosť práce na sebe dôjsť k zmiereniu a pokoju v sebe, ale podarilo sa nám to. Už sa nám obom žije šťastne. S Marinkou robím úplne všetko, od malička. Cestujeme, lyžujeme, plávame, len je nutný stály dozor, ako keď máte šesťročné malé trdlo. Už to, že je Mari šťastná a neuzavrená slečna, je obrovský úspech. Žiadna tragédia sa nekoná. Všetko je o láske, nezištnosti a hlavne o zmierení. Až tam vtedy začína tá 'šťastná cesta'," konštatovala s vyrovnanosťou osudu.

Mahulena oslávila dcérkine narodeniny:

Robí jej radosť, keď je Marinka šťastná a snaží sa využiť každú príležitosť, aby ju niečím potešila. "Každoročne robím pre Marínku veľkú oslavu na našej záhrade, ale keďže sme teraz na Cypre, oslava bude až po návrate v septembri," zverila sa s plánmi pre eXtra.cz obetavá mama. "Mári si vždy najviac praje vystúpenie Myšky Týnky a sem Báru (Bára Ládrová Diskotačení) fakt nedostanem, aj keď ona je skoro anjel," prezradila Mahulena, aký program má už jasne vybraný pre dcérku, aby jej urobila radosť, zverila sa herečka. Jej plnoletá dcéra s nevinnou dušou dieťaťa sa vždy dobre zabaví na dvojhodinovom narodeninovom programe s tancom a súťažami a nebude tomu iste inak ani tento rok.

Súvisiace články

Najčítanejšie