Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Miláčik miliónov tínedžeriek a žien jednej generácie sa oženil! Má to ale háčik...
Zdielať na

Miláčik miliónov tínedžeriek a žien jednej generácie sa oženil! Má to ale háčik...

Archívna reportáž

Taký rozruch, aký spôsobila v deväťdesiatych rokoch vďaka miliónom tínedžeriek chlapčenská hudobná skupina New Kids On the Block, snáď pred nimi ani po nich nezaznamenala žiadna iná skupina - okrem Beatles, samozrejme. Päť rôznych chalanov očarilo dievčatá a ženy natoľko, až sa z toho stalo šialenstvo. O jednom z členov skupiny, Jonathanovi Knightovi (53), vtedy zrejme nikto netušil, že viac ako po fanúšičkách pokukuje po fanúšikoch. Najavo to vyšlo až oveľa neskôr. A teraz sa rozhodol, že je čas spečatiť veľkú lásku aj sobášom.

​Svoj vzťah s priateľom Harley Rodriguezom potvrdil Jonathan nedávno aj tajným sobášom. Stalo sa tak dlhých šesť rokov po ich zásnubách počas dovolenky s rodinou v Afrike. Dvojica sa po čase randenia zasnúbila v roku 2016, ale najskôr zrejme kvôli zaneprázdnenosti, neskôr kvôli obmedzeniam počas pandémie, neprebehol očakávaný sobáš so svadobnou hostinou. To, že k sobášu po čase napokon došlo, potvrdil teraz Jonathan Knight pre portál Etonline.com.

Na otázku, čo prsteň na jeho ľavej ruke znamená, priznal, že sa oženil. "Vzali sme sa. Všetci doteraz len predpokladali, že sme manželia, takže som nikdy nehovoril áno ani nie, pretože som nechcel klamať," zveril sa. Obaja si pridali priezvisko partnera k tomu svojmu. Zatiaľ však svadbu vo veľkom štýle, ako sa patrí na hviezdy, nezrealizovali. Jonathan ale prezradil, že ju čoskoro určite plánujú usporiadať. "Už sa to blíži," povedal lišiacky.

New Kids v sebe našli dosť energie, aby sa po takmer 30 rokoch opäť postavili na pódiá:

​Jonathan a jeho manžel Harley sa dali dokopy v roku 2008 a v roku 2015 sa dokonca spoločne zúčastnili reality šou The Amazing Race. K zásnubám prišlo o rok neskôr, keď Harley požiadal Jonathana o ruku počas rodinnej dovolenky v Afrike. Popová hviezda v súčasnosti pracuje na televíznej šou s názvom Farmhouse Fixer s úplne iným obsahom, ako je hudba. Jonathan sa v nej venuje svojmu hobby, renovácií nehnuteľností. "Je to taká moja vášeň, opravovať domy. Na Instagrame som zverejňoval fotky projektov, ktoré som robil, a fanúšikovia sa ma vždy pýtali: 'To je tvoja ďalšia práca, okrem New Kids?' A ja si jednoducho myslím, že je skvelé, keď môžem ukázať, čo robím, a ľudia sa na to pozerajú," vysvetľoval nadšený farmár a renovátor.

Jonathan s manželom:

Jonathan tvrdí, že v súčasnosti je vo svojom živote veľmi šťastný. "Onedlho budem mať 54 rokov a nikdy by mi v mojich 20 rokoch nenapadlo, že v 54 budem stále koncertovať s New Kids a budem mať hitovú televíznu šou," konštatoval s nadšením. Za vzťah s jeho manželom Harleyom je ale vďačný iste v rovnakej miere. Veľmi si dal záležať už na ich zásnubách v roku 2016, keď vybral ako kulisy Viktóriine vodopády na rieke Zambezi. "Boli sme v Afrike, boli tam naši rodičia, boli tam naše mamy, a ja som si jednoducho povedal, že je čas položiť otázku a urobiť to oficiálne. Boli sme na rieke Zambezi - je to priamo nad Viktoriinými vodopádmi. Boli sme na nočnej večeri na rafte, len štyria na rieke. Bolo to úplne nádherné, také romantické," spomínal ženáč Jonathan s nadšením. Pri pohľade na jeho úprimný úsmev iste nie je nikto, kto by mu toto šťastie neželal.

New Kids On the Block sa pokúšali aj o návrat a občas si spolu ešte zaspievajú:

Súvisiace články

Najčítanejšie