Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Podozrivo široké šaty! Herečka snívala o treťom dieťati, podarilo sa jej to v 44 rokoch?
Zdielať na

Podozrivo široké šaty! Herečka snívala o treťom dieťati, podarilo sa jej to v 44 rokoch?

Zdroj: Instagram/JC

Atraktívna česká herečka Jitka Čadek Čvančarová (44), ktorá je neprehliadnuteľná aj vďaka svojim plným ženským tvarom, sa na prekvapenie všetkých neukázala v júli na červenom koberci na otvorení filmového festivalu vo Varoch. Doteraz pritom vždy vyvolala najväčší rozruch jej okázalými a odvážnymi róbami. No úplne naopak, na nedávnu tlačovú konferenciu si napriek tomu, že panovalo tropické teplo, vybrala herečka dlhé čierne šaty, na ktoré si obliekla ešte a aj čierne sako. Žeby niečo skrývala?

​Nielenže bola netradične naobliekaná, ale ešte si aj sako neustále upravovala, akoby chcela zakryť bruško. Počas rozhovorov s novinármi a fotenia, či keď ju zaberali kamery, si pre zmenu držala pred bruchom rugbyovú loptu. Nečudo, že toto "podorzivé" správanie hneď vyvolalo dohady, či nie je opäť tehotná, píše portál Sedmička.

Po dvoch deťoch, dcére Elene Emilii (10) a synovi Theodorovi Christianovi (4), by tak napriek pokročilejšiemu veku pribudlo Jitke do tretice ďalšie, po čom vždy túžila, keď neraz priznala, že chce mať veľkú rodinu. Napriek jej úspechom na hereckom poli, je pre ňu rodina vždy na prvom mieste. Čvančarovej manžel Petr Čadek, ktorý ju musel iste počas jej nakrúcania filmov často v plnej miere zastupovať pri výchove ich detí, veľmi neprejavoval také nadšenie pri myšlienke na ďalšie dieťa, ako ona. Ale možno sa jej ho predsa len podarilo presvedčiť.

Jitka nie je len skvelá herečka, ale aj speváčka:

Mnohí návštevníci súkromnej tanečnej školy Petra Čadka boli prekvapení aj sklamaní jeho rozhodnutím sa po dlhých rokoch zriecť svojho vlastníckeho podielu v tanečnom štúdiu. Snažil sa im to vysvetliť, podľa jeho slov tak urobil z osobných dôvodov a to klebety o tehotenstve Jitky len podporilo. Možno je za tým totiž aj to, že chce svoj čas venovať viac svojej rodine s vedomím, že sa má ešte rozrásť o ďalšieho člena. To je však zatiaľ naozaj iba špekulácia. Ani jeden z veľmi pracovne aj rodinne zaneprázdneného manželského páru sa k tomu doteraz nemal potrebu vyjadriť.

Jitka púta pozornosť módnymi kreáciami, touto od Borisa Hanečku ohúrila minulý rok v Karlových Varoch:

Ich zaneprázdnenosťou vysvetľovali aj svoju neúčasť na filmovom festivale v Karlových Varoch. "S manželom sme sa už Jirkovi Bartoškovi ospravedlnili. Veľmi mu ďakujeme za pozvanie, ale tento rok nám to na 80 percent nevyjde. S manželom máme veľa práce, skúšanie a neradi by sme boli, aby to bolo všetko hektické. Nabudúce určite zas radi prídeme a ja zas veľmi rada vzbudím rozruch s nejakou tou svojou róbou," uviedla herečka v rozhovore pre Blesk.cz. Dovtedy by v prípade, ak je skutočne tehotná, mala aj porodiť a možno sa spolu s manželom popýši okrem róby aj s novým členom rodiny, spolu s ich dvomi staršími vydarenými deťmi.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie