Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Skutočne by si to želala TAKTO? Synovia zosnulej Anne Heche prehovorili o mieste jej posledného odpočinku!
Zdielať na

Skutočne by si to želala TAKTO? Synovia zosnulej Anne Heche prehovorili o mieste jej posledného odpočinku!

Archívna reportáž

Filmový svet, ale najmä najbližší hollywoodskej herečky Anne Heche (†53) sa len ťažko spamätávajú z jej náhleho tragického úmrtia. Po veľmi rýchlej jazde so svojím Mini Cooperom, ktorú azda aj pre vyplv drog nezvládla, narazila do domu v Malibu. Auto s Anne začalo horieť a privolaní hasiči ju z neho vytiahli ešte pri vedomí, ale už vtedy bolo o jej živote rozhodnuté. Po definitívnej mozgovej smrti ju v nemocnici nechali napojenú na prístrojoch kvôli jej orgánom na darovanie, ale po najdení príjemcu ju odpojili. Bol to smutný záver jej života, a možno práve preto sa rozhodli jej synovia, že ju dajú pochovať na veselšie miesto, na cintoríne Hollywood Forever v Los Angeles. Tam sa totiž dejú veci veľmi netypické pre takéto miesto.

​Anne prežila veľmi búrlivý život, a v takom duchu ho aj ukončila. Zanechala po sebe dvoch synov, ktorých mala s dvomi rôznymi mužmi, ale nevyhýbala sa ani vzťahom so ženami. Škandál vyvolala pomerom s Ellen DeGeneres, kvôli ktorej sa po hádke rozkmotrila v roku 2000 aj s vlastnou mamou. Po vzťahu s Ellen, ale neskôr dala Anne predsa len prednosť mužom. V roku 2001 sa vydala za herca Colemana Laffoona, s ktorým má syna Homera (20), a o sedem rokov neskôr, už po rozvode, sa jej narodil s hercom Jamesom Tupperom druhý syn Atlas (13). Obaja synovia sú, pochopiteľne, z maminho náhleho tragického skonu veľmi nešťastní.

Vo vyhlásení to uviedol Homer slovami: "Môj brat Atlas a ja sme stratili mamu. Po šiestich dňoch takmer neuveriteľných emocionálnych výkyvov mi zostal hlboký smútok bez slov. Dúfam, že moja mama je oslobodená od bolesti a začína objavovať to, čo si rád predstavujem ako jej večnú slobodu." Pre Page Six prezradil, že pohreb sa konal ešte 18. augusta, teda šesť dní po tom, čo jeho matku odpojili od prístrojov.

Pred dvomi rokmi zažiarila Anne aj v tanečnej súťaži:

Vo svojom vyhlásení opísal aj dôvod, prečo spolu bratom Atlasom Tupperom vybrali cintorín Hollywood Forever ako miesto maminho posledného odpočinku, píše portál HollywoodLife. "Môj brat Atlas a ja sa chceme poďakovať Tylerovi, Noelle a všetkým úžasným ľuďom na Hollywood Forever za ich láskavosť, súcit a veľkorysosť ducha. Sme presvedčení, že našej mame by sa miesto, ktoré sme pre ňu vybrali, páčilo; je krásne, pokojné a bude medzi svojimi hollywoodskymi kolegami," povedal Annin starší syn.

Anne svojich synov milovala:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Anne Heche (@anneheche)

Hollywood Forever rozhodne nie je cintorín v tradičnom duchu. Konajú sa tu koncerty živej hudby, premietajú filmy a prebiehajú aj iné spoločenské podujatia. Anne trpela počas života psychickými problémami, smútkom a depresiami, čo často zaháňala alkoholom a najmä drogami. Aj počas jej poslednej jazdy mala mať v sebe minimálne kokaín, ako sa ukázalo z rozboru jej krvi. Zrejme aj to, aby bola mama po jej skone na živom a zábavom mieste, bol dôvod ich výberu tohto miesta. "Bola našou mamou, ale láskavosť a prívaly komentárov v posledných dňoch nám pripomenuli, že patrí aj svojim fanúšikom, komunite zábavného priemyslu a teraz aj večnosti," povedal Homer aj v mene brata Atlasa v tom najťažšom vyhlásení, aké kedy musel spraviť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie