Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hovorí o Agáte alebo o Sáre? Prachař nenávidí hádky, jeho reakcia pritom bývala veľmi zvláštna!
Zdielať na

Hovorí o Agáte alebo o Sáre? Prachař nenávidí hádky, jeho reakcia pritom bývala veľmi zvláštna!

Archívna reportáž

Jeden z najnovších českých filmov, Hádkovci, je stručne povedané o hádkach. Do hlavných úloh sú obsadení samí skvelí herci ako Jitka Čvančarová, Sandra Nováková, Ondřej Pavelka a nechýba medzi nimi ani Jakub Prachař. Ako každý, aj on má s hádkami svoje skúsenosti. Samozrejme, hádky sa podobne, ako je to aj vo filme, odohrávajú najmä v súkromí rodín. Aj Jakub vie o tom svoje, nevyhol sa im iste ani vo vzťahu s exmanželkou Agátou, ba pri jednej hádke ho pred časom pristihli na ulici aj so Sárou Sandevou, jeho súčasnou priateľkou.

Skúsený herec Jakub Prachař sa priznal, že nakrúcať hádacie scény bolo pre neho veľmi náročné, keďže ich bolo vo filme neúrekom. Ako on, tak aj všetci jeho hereckí kolegovia boli veľmi vďační za prestávky medzi jednotlivými klapkami a rýchlo sa vtedy pobrali kdesi do samoty, aby si odpočinuli od kriku a emócií, ktoré vydali na pľaci. "Keď bolo na nakrúcaní voľno, všetci niekam zaliezli, aby mali chvíľu pokoja. Navyše, scény sa opakovali a bolo veľmi ťažké tie hádky oddeliť, vedieť, kedy sa mám hádať milo a kedy nie," opísal Jakub v rozhovore pre Super.cz dianie počas nakrúcania Hádkovcov.

Prachař sa pritom zamyslel nad hádkami v živote ľudí aj vo všeobecnosti. "Ľudia majú tendenciu sa nedať, každý si chce presadiť svoje. Všetci hája svoju pravdu, a akonáhle narazia dve pravdy, je z toho hádka. Už odpradávna to tak bolo, že niekto mal vždy najväčšiu pravdu. Film je hore a dole, rovnako ako je to prebieha vo vzťahoch," uvažuje. On sám ale hádky veľmi nemusí, necíti sa vtedy vôbec dobre."Ja som strašne vyčerpaný z hádok, hanbím sa, som smiešny pri hádkach. A myslím, že hádky vyčerpávajú každého," priznal sa. Iste ich nemálo zažil počas vzťahu s temperamentnou Agátou. Ale aj on nebude zrejme neviniatko, ako sa ukázalo počas jeho výstupu na ulici so Sarou Sandevou, ktorú mal podľa svedkov údajne až rozplakať.  

Pozrite si trailer k novej českej komédii s Jakubom Prachařom s názvom Hádkovci:

Jakub si v rozhovore zaspomínal aj na detstvo, keď zažíval časté hádky susedov v pražskom paneláku, kde býval s rodičmi Danou Batulkovou a Davidom Prachařom. "Bývali sme v paneláku v Libni, kde bolo v kúpeľni všetko počuť, a keď som strčil hlavu pod vodu, bolo to počuť ešte viac. Počúval som tak susedov. Občas sa hádalo viac strán, ale to nebolo ono, to už bolo priveľa," zveril sa so svojím zvláštnym zvykom "odpočúvať" susedov. Žiaľ, dodnes to zväčša nebýva v bytových domoch inak, aj preto on preferuje bývanie v rodinnom dome. Jeden si postavil podľa svojho vkusu s Agátou, ktorá si ho ponechala a vyplatila mu jeho časť. Iste sa pritom nevyhlk ani nejednej hádke, ale dosiahol, na prekvapenie mnohých, svoje.

Jakub žije už vyše roka v harmonickom vzťahu s hereckou kolegyňou Sárou Sandevou: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Súvisiace články

Najčítanejšie