Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Meghan zlomila prvým dielom podcastu rekord! A opäť UDRELA na kráľovskú rodinu!
Zdielať na

Meghan zlomila prvým dielom podcastu rekord! A opäť UDRELA na kráľovskú rodinu!

Archívna reportáž

Čo sa rozhodne nedá uprieť Megan Markle (41), manželke princa Harryho (37), je jej mimoriadne ambiciózna povaha. Potvrdila to aj v prvej epizóde nového podcastu s názvom Archetypy na Spotify, kde si konečne Sussexovci začali plniť záväzky s touto spoločnosťou, vyplývajúce z ich mnohomiliónovej zmluvy z roku 2020. Vojvodkyňa zo Sussexu si za tému vybrala feminizmus a dvojité štandardy, ktorým čelia ženy. Pri tej príležitosti si v rozhovore s jej hosťkou Serenou Williams neodpustila zas trochu rypnúť do britskej kráľovskej rodiny.

​Na úvod Meghan oboznámila divákov, čo môžu očakávať v priebehu desiatich epizód jej podcastu Archetypy. Zatiaľ, čo na Netflixe upustili od jej debutu s rodinným seriálom Pearl o dobrodružstvách ambiciózneho dievčaťa, plniacemu si svoje sny, ktorý mal byť akousi oslavou výnimočných žien v histórii, Spotify jej umožnil zrealizovať podobný nápad, týkajúci sa problémov známych emancipovaných žien. "Pôjdeme do vnútra a rozbijeme škatuľky, do ktorých boli ženy zaraďované po celé generácie," uviedla Markle, ktorá sama pociťuje, aké je to byť zaškatuľkovanou, keď sa stala objektom intenzívneho a často vraj až rasistického skúmania britskej bulvárnej tlače. "Sama o týchto nálepkách niečo viem," poznamenala.

"Dúfam, že moja vlastná životná skúsenosť pomôže iným ženám otvoriť sa, odhaliť vrstvy, ktorým sa darí v každej z nás, a pravdu, že žiadna z nás nie je na tomto svete sama," pokračovala Meghan. "Budúcnosť môžeme písať spoločne," povzbudila poslucháčky. Jej prvou hostkou bola jej dobrá priateľka Serena Williams (41), špičková tenisová hráčka, ktorá nedávno ukončila svoju profesionálnu činnosť. Diskutovali spoločne o nálepke "ambiciózna" a o tom, ako neľudsky môže pôsobiť, keď sú cieľavedomí muži dávaní za vzory v kariére a živote, zatiaľ čo ambiciózne ženy sú často označované za sebecké manipulátorky túžiace po moci, čo až "vyúsťuje do antipatie voči ženám". "A vraj ambicióznosť je strašná, strašná vec - teda podľa niektorých," ironicky poznamenala vojvodkyňa.

Meghan je cieľavedomá žena, svoje ambície chcela naplniť aj ako detská spisovateľka, to je však veľmi nevyšlo:

"Nepamätám si, že by som niekedy osobne pociťovala negatívnu konotáciu za slovom ambiciózny, kým som nezačala chodiť so svojím terajším manželom," spomínala Meghan. Keď sa zobrali a stali sa rodičmi, zasiahol ju desivý incident počas ich turné po Južnej Afrike, kde vzali aj syna. Po príchode do Kapského Mesta ho nechali s opatrovateľkou v ubytovacom zariadení, aby si šli plniť svoje oficiálne záväzky. Ona mala prejav k miestnym ženám a dievčatám. Keď skončila a vrátila sa k autu, oznámili jej, že v detskej izbe, v ktorej nebol detektor dymu, vypukol požiar. Našťastie, tesne predtým vzala odtiaľ Archieho opatrovateľka, ale Meghan to riadne otriaslo. Nevedela sa hneď spamätať, pričom ju vraj  vyzvali na okamžitý odchod na ďalšiu prezentáciu. "Povedala som, že to predsa nedáva žiaden zmysel. A či môžu ľuďom povedať, čo sa stalo," ponosovala sa na, podľa nej, neľudské správanie zo strany kráľovskej rodiny. 

 Dlhoočakávaný podcast Meghan Markle konečne uzrel svetlo sveta:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebecca Sananès (@rebzsays)

Serene sa posťažovala na nedostatok pochopenia zo strany kráľovského paláca, ako členka kráľovskej rodiny bola vraj v neustálom strese, čo malo rozhodnúť o jej odchode odtiaľ. Z paláca už ale prišla správa, kde zvesti o požiari dementovali, nič také vraj nie je zaznamenané. V každom prípade, Meghan sa môže radovať, podcast má obrovskú počúvanosť a predbehol dokonca aj dlhodobého kráľa rebríčku, moderátora Joea Rogana.

Súvisiace články

Najčítanejšie