Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Shakira zúri! Neverný otec jej dvoch synov Piqué sa pretŕčal s milenkou na verejnosti!
Zdielať na

Shakira zúri! Neverný otec jej dvoch synov Piqué sa pretŕčal s milenkou na verejnosti!

Archívna reportáž

Napriek tomu, že speváčka Shakira (45) sa už pred časom rozišla s jej dlhoročným partnerom, futbalistom Gerardom Piqué (35) kvôli jeho opakovaným neverám, stále tento podraz celkom nespracovala. Z rovnováhy ju vraj vyhodili posledne jeho bozky na verejnosti s mladou študentkou Clarou Chia Marti (23). Shakira má s futbalistom dve malé deti a už kvôli nim sa to nielen jej zdá byť veľmi nevhodné. Slávny futbalista, ako sa zdá, s tým ale nemá veľký problém.

​Shakiru vraj nahnevalo, že Piqué mal porušiť ich dohodu o utajovaní ich prípadných nových vzťahov v priebehu jedného roka. Ten ale nestrácal čas a zjavne túto dohodu nemienil v skutočnosti dodržiavať. Už nejaký čas sa mal tajne intímne stretávať so študentkou Clarou Chia Marti, ktorá má už nejaký čas pre neho dokonca aj pracovať v PR tíme. Svoj dôverný vzťah s ňou verejne preukázal nedávno na festivale Summerfest Cerdanya v Katalánsku, kde sa vôbec nestránil ju takto oficiálne pred publikom aj kamerami pobozkať, fotky si môžete pozrieť TU. A čo viac, teraz ju vraj vzal so sebou na svadbu ich priateľov.

Rodinný dôverník Shakiry uviedol pre španielsky portál Socialite, ktorý snímky futbalistu a jeho priateľky zverejnil, že Shakira je "veľmi nahnevaná, keď vidí otca svojich detí s jeho priateľkou na verejnosti". Zdroj ďalej potvrdil, že Shakira a Piqué, ktorí majú spoločných synov Milana (9) a Sashu (7), mali dohodnuté pravidlo spomínaného "jedného roka", ktorú navrhla speváčka Shakira, aby ich synov ochránila pred ostrým stretom s realitou. 

Shakira sa rozhodne nemusí báť o existenciu, patrí medzi najlepšie zarábajúce speváčky sveta:

​Speváčka začiatkom júna potvrdila, že sa s Piquém rozišli po ich dvanásťročnom vzťahu. Svet obletela správa, že ho mala prichytiť in flagranti, líšili sa akurát informácie, s kým to bolo. Jeden zdroj tvrdil, že to bolo s matkou jeho spoluhráča z FC Barcelona, druhý zdroj hovoril o mladučkej slečne, azda práve o Clare. No všetky zdroje sa zhodujú v tom, že ani jedna, ani druhá, by zďaleka neboli jediné, s ktorými Gérard krásnej speváčke zahýbal.

Shakira dojala pred pár dňami fotkou so synmi a popisom "najčistejšia láska":

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira)

Hviezdny futbalista a vtedy azda ešte slávnejšia speváčka sa zoznámili v roku 2010, keď si Piquého populárna Shakira, pochádzajúca z Kolumbie, vybrala do jej videoklipu k piesni Waka Waka (This Time for Africa), ktorá bola "hymnou" majstrovstiev sveta vo futbale. Ich vzťah sa zdal byť roky idylický a vždy spolu pôsobili veľmi zamilovane. To je už definitívne preč, hoci sa vraj snažia ako-tak fungovať v mene ich detí. Pár sa mal vraj aj konečne zhodnúť na dočasnej dohode o opatrovníctve ich dvoch synov, aj keď údajne Gerard chcel, aby deti zostali s ním v Barcelone, ale Shakira trvala na tom, aby sa s ňou presťahovali do Miami. Ako znie dohoda známe nie je.

Ešte na Valentína sa zdalo byť všetko v poriadku:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira)

Súvisiace články

Najčítanejšie