Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
To je odvaha! Herečka si vyrazila s manželom na víkend bez dcérky, rozkokošená sa odfotila úplne NAHÁ!
Zdielať na

To je odvaha! Herečka si vyrazila s manželom na víkend bez dcérky, rozkokošená sa odfotila úplne NAHÁ!

Zdroj: Instagram/PP

Ako každá mamička malého dieťaťa, aj herečka Patricie Pagáčová (33) nemá veľa času sama pre seba. Svoju ročnú dcérku Bibiánku veľmi miluje, ale chvíle, keď bola dva dni bez nej si naozaj užila. Vybrala sa spoločne s manželom na relaxačný víkend do wellness centra pri Prahe a dcérku zatiaľ zverili do rúk starej mamy. Krátku slobodu od materských povinností si nevedela vynachváliť a o svoje pocity sa hneď podelila aj so svojími sledovateľmi na sociálnej sieti a pridala k nim aj fotografie. A jedna bola poriadne horúca!

Ako je už u Pagáčovej zvykom, vie si z každej situácie vystreliť aj na svoj úkor. Aby pobavila svojich fanúšikov, k fotke, kde je úplne nahá odzadu, napísala vtipný odkaz. "Tak ak mám aj teraz zlý dress code, tak už neviem," poznamenala, čím narážala na časté kritiky, keď si v súvislosti s jej účinkovaní v porote speváckej súťaže obliekla niečo, čo sa občas podaktorým nepozdávalo. Pritom ju obliekali a celkovo upravovali stylisti a šokovať bol zrejme ich zámer. Mnohým sa nepáčilo ani to, že herečka nie je odborníčka na spev a podľa toho vyzneli aj jej hodnotenia. Zviditeľniť sa jej však podarilo. Má ale aj veľa fanúšikov, s ktorými nestále komunikuje prostredníctvom Instagramu.

Vyznala sa im aj z krásnych pocitov z krátkeho relaxačného pobytu"Boží začiatok dňa, Božia jedna noc bez dieťaťa. Vďaka Bohu za staré mamy. Vyspatá, oddýchnutá, čo viac si priať, a teraz hurá za Bibi," rozplývala sa Patrícia nad vzácnymi chvíľami, keď si dopriala aj nahotu na zdôraznenie svojej slobody. Reakcie od jej sledovateľov prišli vzápätí, pričom niekto napísal, že jej zadok bude predmetom verejnej diskusie."Ja myslím, že ani nie. Veď kus odhaleného zadku už nemôže nikoho nijako rozhádzať," odpísala. Ale zvýšený záujem svojou peknou postavou vrátane zadočka predsa len vyvolala. Ona ale nie je celkom so sebou spokojná.

Patricie nedávno zažiarila v českej komédii Pánsky klub po boku mnohých hereckých hviezd, pozrite si k nemu krátky trailer:

Podľa jej názoru to bolo s jej postavou už aj lepšie. "Mám pocit, že minulý rok po pôrode to bolo lepšie ako tento rok. Už nedojčím, mala som veľa práce a nemala som čas na cvičenie. Teraz som si povedala, že sa do toho opriem. Zatiaľ som cvičila dvakrát, a to som si to povedala pred tromi týždňami. Jeseň a zima, to je vždy lepšie. Mám viac času aj chuti do cvičenia. V lete sa pije pivo, griluje, žerie, a potom nemámmať bachor. Takže vo februári sa snáď na fotky v plavkách tešte," odhalila pre Super.cz dôvody, prečo sa cez leto trochu zaoblila. Vidno, že je na seba priveľmi prísna, čo sa týka jej telesných kriviek, no podľa fotky sa skutočne nemá veľmi prečo trápiť, ukázala krásne ženské telo.

Patrícia predviedla na zábere z krátkej dovolenky top postavičku rok po pôrode: 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie