Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Chaos! Hviezda upírskej ságy Twillight sa bude ženiť, s nastávajúcou ale majú úplne ROVNAKÉ mená!
Zdielať na

Chaos! Hviezda upírskej ságy Twillight sa bude ženiť, s nastávajúcou ale majú úplne ROVNAKÉ mená!

Zdroj: instagram/TL

Populárny americký herec Taylor Lautner (30) sa stal idolom nielen tínedžeriek potom, ako sa vo svojich šestnástich rokoch objavil v upírskej ságe Twillight. Teraz je už zrelý mladý muž a pomýšľa aj na svadbu so svojou snúbenicou Taylor Dome. Sú spolu už vyše štyroch rokov, zasnúbili sa vlani a bývajú mimo Los Angeles s ich dvomi psami. Vďaka snúbenici sa vraj stal lepším človekom a má s ňou vážne plány aj do budúcnosti. No po svadbe nastane vtipná situácia.

Taylor začal svoju hereckú kariéru už ako 8-ročný, pracoval v reklamách, daboval a nakoniec získal úlohu žraločieho chlapca v Dobrodružstvách žraločieho chlapca a Lavagirl, keď mal 12 rokov. V roku 2008 si zahral v prvom filme ságy Twilight a odvtedy sa jeho život kvôli šialenstvu, ktoré spôsobili jeho fanúšičky, dramaticky zmenil.

Spoliehal sa pritom na svojich rodičov, že ho budú držať nohami na zemi."V Súmraku som bol najmladší - mal som 16 rokov - a tak boli moji rodičia obrovskou súčasťou uzemnenia, a aj keď som natáčal filmy a bol som doma, stále som musel vynášať odpadky. Stále som musel kosiť trávnik," spomína. Rodičia mu vraj vždy hovorili: "Je nám jedno, že si na veľkom plátne. Stále musíš plniť svoje povinnosti." Po skončení účinkovania vo všetkých piatich filmoch sérieTwilight sa rozhodol z Hollywoodu stiahnuť. Vrhol sa medzi iným, aj do aktivít na záchranu zvierat. Tento rok sa spojil s istou irganizáciou, aby propagoval kampaň, ktorá nabáda ľudí adoptovať si zvieratá z miestnych útulkov. Veľmi ho v tom podporuje jeho snúbenicaTaylor.

 V ságe Twilight si Taylor zahral zvlčilého Jacoba:

Stretol ju, keď hľadal zmysel života. Zoznámila ich jeho sestra Makena, keď ju raz priviedla na party, ktorá sa konala v jeho dome. Povedala vraj rovno, že to bude jeho budúca manželka. Je zdravotná sestra a počas pandémie mala tvrdo pracovať a pomáhať pacientom. "Sme spolu už štyri a pol roka. Bolo to úžasné. Vďaka nej som lepší človek," vyznal sa spokojný Lautner. Okrem práce zdravotnej sestry je influencerkou a v jej príspevkoch sa zameriava na starostlivosť ľudí o seba a duševné zdravie. Jednoducho, Taylor ohúrila Taylora, a práve tam tkvie tak trošku vtipný problém tejto dvojice. 

Na svoje zásnuby prichystal Taylor so svojou Taylor aj veľkolepú zásnubnú párty: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TAY (@taydome)

Ak si totiž vezme jeho priezvisko, budú sa obaja volať Taylor Lautner. Meno Taylor je určené pre obe pohlavia a je isté, že k podobným situáciám v USA prichádza často, ako aj pri iných menách, ktoré sú použiteľné aj pre mužov, aj pre ženy. V sobáši to ale, samozrejme, páru iste nezabráni, skôr to azda pôsobí osudovo. Keď sa vlani v novembri zasnúbil s priateľkou Taylor Dome napísal: "Takto to je, všetky moje želania sa splnili". Ešte sa dohodnúť, po kom z rodičov sa bude volať dieťa...

Súvisiace články

Najčítanejšie