Polojasno
17°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Agátina porucha vyplávala na povrch pred prípravou reality šou so Soukupom! Ovplyní to plány?!
Zdielať na

Agátina porucha vyplávala na povrch pred prípravou reality šou so Soukupom! Ovplyní to plány?!

Zdroj: Instagram/AH

Ako je už nejakú chvíľu známe, Agáta Hanychová (37) a Jaromír Soukup (53) budú mať od septembra svoju reláciu s názvom Agáta Jaromíra Soukupa na spôsob reality show. Teraz prezradili svojim fanúšikom na streame aj pár detailov, ako to bude vyzerať. Podľa Soukupa, ktorý je majiteľom súkromnej televízie, kde sa bude relácia vysielať, má ísť o žáner scenáristickej reality šou, teda niečo medzi reality šou založenou na celkovej improvizácii a šou s vopred určenou témou a dramaturgiou. Priaznivci a obdivovatelia tohto kontroverzného a nevyspytateľného páru sa teda majú na čo tešiť.

​To, ako sa bude rozvíjať hlavná téma jednotlivých častí, majú rozhodovať samotní diváci, ako v streame prezradili Agáta a Jaromír. Pred každou epizódou zavesia na sociálne siete príspevok na určitú tému, pod ktorý budú môcť fanúšikovia písať svoje otázky, čím môžu ovplyvniť priebeh relácie. Na každú otázku sa budú snažiť reagovať obaja. Agáta pre Blesk priznala, že ak si nebude vedieť poradiť s otázkou na ňu, verí, že ju doplní Jaromír, ktorý je podľa nej veľmi pohotový a vtipný, ako zistila počas ich vyše mesačného spoločného pobytu vo vile v Marbelle a neskôr na výlete v New Yorku, kde Jaromír vlastní apartmán s očarujúcim výhľadom na manhattanské mrakodrapy.

Relácia sa nebude nakrúcať v ich súkromnom obydlí, čo zrejme mnohých sklame. V televíznom štúdiu už pripravujú kulisy, kde nechýba ani kuchyňa, v ktorej budú počas priameho prenosu variť a popritom komentovať ich osobný život.

Pri nakrúcaní tejto relácie preskočila iskra:

Do novej relácie by mali vstupovať aj členovia Agátinej rodiny. Vyzerá to tak, že televízna reality šou s vekovo odlišnými partnermi bude spočiatku vedená najmä podľa skúseností a nápadov z minulosti známej influencerky. Na nové nápady by mal pár prichádzať spoločne za pomoci dramaturgov a ich okrajovo určeného scenára. No odmietajú, žeby to bolo celé "umelé" a hrané. Ani jeden z páru sa necíti byť dobrým hercom, a preto budú hrať vraj iba sami seba. "V našom prípade je to tak, že ja mám rád ju a ona nemá rada mňa, a o tom to celé je," snáď iba žartoval o zápletke Jaromír.

"Scenár je na to, aby sa ho herec musel naučiť. Neviem, ako dlho ste sa učili napríklad na skúšku z biológie alebo dejepisu, ale nejaký čas to zaberie," vysvetľoval majiteľ televízie, prečo šou nebude mať pevný scenár. V relácii budú ale s Agátou riešiť aktuálne otázky, na ktoré budú musieť reagovať spontánne bez toho, aby sa naučili odpovede či použili čítacie zariadenie. "Som dyslektik a dysgrafik, naozaj to nebudem čítať," tvrdí Agáta, ktorej údajné diagnózy by skutočne mohli robiť problémy pri relácii s pevne daným textom pre protagonistov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

Azda aj to ovplyvnilo konečnú podobu šou, pôjde vraj o ich čistú improvizáciu. Každá epizóda bude v televízii trvať 40 minút aj s reklamami a po odvysielaní bude k dispozícii na YouTube. Prvá epizóda sa bude v televízii vysielať čoskoro, a to 5. septembra o 21:30. Názov si presadila Agáta podľa toho, ako počula, že ich volá verejnosť. Zjavne jej neprekáža, že to znie privlastňujúco smerom k Soukupovi, a tak trochu sa zdá, žeby nedbala stať sa pani Soukupovou aj v realite.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie