Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Česká herečka prekvapila! Za 5000 eur by sa zjavne predala na hocičo!
Zdielať na

Česká herečka prekvapila! Za 5000 eur by sa zjavne predala na hocičo!

Archívna reportáž

Na tému zárobkov na socialných sieťach sa toho napísalo aj narozprávalo už veľa. Mnohí závidia tým, ktorým z toho plynú napohľad bezpracné zárobky vďaka reklamám. Influenceri, ktorí majú veľa sledovateľov, požadujú za zverejnenie reklamy a propagáciu firemných výrobkov niekedy až horibilné sumy. Zdá sa, že podobne z toho ťaží aj úspešná česká herečka Tereza Ramba (33). Posťažoval sa na ňu jeden záujemca , ktorý ju oslovil, koľko by ho stálo, keby propagovala na jej instagramovom profile jeho kozmetiku.

​Ktovie, koľko si myslel, že to bude, ale suma, ktorú požadovala Tereza prostredníctvom svojho manažéra ho doslova šokovala, píše portál Sedmička"Ďakujem vám za záujem o spoluprácu s Terezou Rambou. V prípade plnenia 1x post + 1x sada stories je jej cena 100 000 Kč + 20% ag. fee," odpísal mu Jan Prouza, ktorý herečku v týchto veciach zastupuje. V prepočte ide o sumu takmer 5000 eur a to sa mu zdalo naozaj priveľa, od spolupráce radšej odstúpil. Neuviedol ale, akú sumu pýtali za túto službu iní influenceri, ktorých oslovil súbežne s Terezou Ramba. 

Jej finančné požiadavky sa javia o to šokujúcejšie, že sa inak Tereza vyjadruje dosť pohŕdavo voči tým, ktorí sa živia reklamami na sociálnych sieťach. "Vždy mám pocit, že už to tu vymažem, živím sa niečím iným, všakže, nie internetshopom a reklamou. Som herečka, skutočná herečka. Vôbec tu v tom neskutočnom svete neusím byť," zverila sa so svojím postojom obľúbená herečka, ktorá ide z role do role. O nezáujem režisérov sa naozaj nemusí obávať už veľa rokov. Je výraznou hereckou osobnosťou, ktorá si svojím hereckým prejavom získala veľa fanúšikov.

Tereza Ramba si zahrala aj v najnovšom filme Zdeňka Svěráka s názvom Betlehémske svetlo, pozrite si z neho krátku ukážku:

Je aktivity sú ale naozaj rozsiahle vo viacerých smeroch. Okrem herectva je aj talentovanou spisovateľkou. Veľmi rada cestuje a o svoje zážitky sa podelila s jej priaznivcami vtipnou formou v jej knihách. Má tiež rada módu a vytvorila si svoju vlastnú značku s modelmi s jednoduchou líniou, ale z veľmi kvalitných materiálov, ako je napríklad hodváb. Sú určené pre ženy všetkých vekových kategórií, čo predviedla aj na členkách svojej rodiny. 

Tereza má na svojom profile nemalé množstvo reklamy, avšak sem tam poteší aj fotkami s jej rozkošnou rodinkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tereza Ramba (@tereza.voriskova)

Na kvalitu si Tereza veľmi potrpí, preto je zvláštne nepriame obvinenie záujemcu o umiestnenie jeho reklamy u nej, že jej je vraj jedno o čo ide, len aby z toho plynuli pre ňu peniaze. "Pani Rambe som napísal len základné informácie o našej kozmetike. Jej zástupca sa už nepýtal na ďalšie detaily, len mi napísal, koľko by to  stálo," narážal zjavne na jediný cieľ, ktorý rozhoduje o tom, či bude reklama umiestnená na Terezinej stránke, alebo nie. Či by skutočne herečka propagovala čokoľvek, bez ohľadu na osobnú skúsenosť, už ale s istotou nikto tvrdiť nemôže.

Súvisiace články

Najčítanejšie