Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Cibulková úplne žiari! Vyšlo to aj po DRUHÝKRÁT!
Zdielať na

Cibulková úplne žiari! Vyšlo to aj po DRUHÝKRÁT!

Zdroj: Instagram/domicibulkova

Dominika Cibulková si žije život po svojom, nech si hovorí kto chce, čo chce. Hoci nemá problém vyraziť von úplne nenamaľovaná a v teplákoch, pokiaľ ide o spoločenskú udalosť, dá si vždy maximálne záležať. Treba ale dodať, že na to má svoju "armádu" profíkov, ktorí sa postarajú o dokonalosť.

​Aj model, ktorý prevetrala v júni na oslave Jakubkových druhých narodenín vyberala jej navrhol jej dobrý kamarát a stylista Andrej Kusalík, ale zdá sa, že to bola dokonalá voľba. Cibulková to potvrdila aj tým, že po šatách siahla opäť. 

Pochopiteľne, nie po tých istých - to naša najúspešnejšia tenistka nerobí. Prekrásne saténové šaty s odvážne odhaleným chrbtom si len prikúpila aj v inej farbe. "Ak sa ti niečo páči, udrž si to," napísala k videjku v nových šatách.

Cibulková je odvážna módna ikona:

​Na synčekovej oslave si ich obliekla v pastelovej marhuľovej farbe a treba uznať, že strih Dominike mimoriadne lichotí. Skryje čo má, predvedie čo treba. Nečudo, že sa rozhodla si zadovážiť aj v inej farbe - výraznej žltej, azda až v horčicovom odtieni. "Môj drahý priateľ Andrej Kusalík pre mňa navrhol tieto šaty a ja som z nich bola taká nadšená, že som ich musela mať v rôznych farbách," napísala k fotke slová, ktoré nasvedčujú tomu, že pri dvoch farbách nekončí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

K šatám zvolila dokonalo ladiacu kabelku, známu "birkinku" za šialené peniaze, a výrazné zelené lodičky s výraznou sponou. Vzápätí na fotkách ukázala aj to, aká príležitosť si zaslúžila túto parádu. S manželom sa vybrali na svadbu a skutočne to obom veľmi seklo, hoci Michal svoju parádnicu nemá šancu dorovnať, ani keby veľmi chcel.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie