Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rozvod po 25 rokoch! Stalloneho manželka podala žiadosť, on spravil na oplátku TOTO!
Zdielať na

Rozvod po 25 rokoch! Stalloneho manželka podala žiadosť, on spravil na oplátku TOTO!

Zdroj: Instagram/SS

Fámy o kríze v manželstve amerického herca Sylvestera Stalloneho (76), presláveného aj ako Rocky či Rambo, a modelky Jennifer Flavin (54) sa začali šíriť po tom, ako si jeho fanúšikovia nedávno všimli, že si na ramene ruky prekryl tetovanie tváre svojej manželky hlavou svojho psa Butkusa. Približne v tom istom čase zas Jennifer na Instagrame zdieľala fotografiu s ich tromi dcérami bez Stalloneho, ku ktorej pripísala dve vety naznačujúce ich rozchod.

​Krásna mamička s tromi už dospelými dcérami, pri nich na fotke vyzerá skôr ako ich sestra. "Tieto dievčatá sú pre mňa prioritou. Na ničom inom nezáleží. My štyri navždy," napísala Jennifer jasne, na čom jej záleží. Jej odcudzenie sa so slávnym manželom potvrdila 19. augusta podaním žiadosti o rozvod manželstva na súd v Palm Beach County, kde majú rodinné sídlo. Pre ich priaznivcov je to šokujúca správa, keďže ešte v máji spolu oslávili 25. výročie ich manželstva a vyzerali šťastne. Jennifer si chce obnoviť priezvisko Flavin. Taktiež chce, aby sudca zabrzdil Slya v presúvaní ich počas manželstva nodobudnutého majetku na jeho súkromné konto.

Jennifer žiada o výlučné vlastníctvo ich domu v Palm Beach, pokiaľ sa bude súdne prebiehať ich rozvod. Manželovi nedôveruje a podľa nej pred ňou ukrýva ich manželský majetok. V rozvodových dokumentoch, ktoré získal portál TMZ, sa píše: "Podľa informácií a presvedčenia sa manžel dopustil úmyselného rozptýlenia, vyčerpania a/alebo plytvania manželským majetkom, čo malo nepriaznivý ekonomický dopad na manželský majetok. V súlade s floridskými zákonmi spravodlivosť diktuje, aby bola manželka odškodnená tým, že dosiahne rozdelenie manželského majetku v jej prospech. Okrem toho by sa manželovi malo zakázať, aby počas konania predával, prevádzal, prepisoval, zaťažoval alebo rozptyľoval akýkoľvek majetok."

Takto sa pred rokmi chválil Sly kamarátm jeho novým tetovaním s tvárou manželky Jennifer, dnes je na jeho ramene psí miláčik Rocky: 

Že nie je napriek ich vzájomným gratuláciám k 25. výročiu ich sobáša všetko poriadku, začalo naznačovať najmä to, že Jennifer prestala sledovať Stalloneho na sociálnej siete, ako aj jeho prekrytie vytetovanej hlavy manželky hlavou jeho psa, pričom sa dal spolu s tatérom odfotografovať. Jeho hovorkyňa  zmenu tetovania vysvetľuje prozaicky, no neveľmi dôveryhodne: "Mal v úmysle obnoviť obraz svojej manželky, ale výsledok bol neuspokojivý a neopraviteľný. Preto ju nechal prekryť psom". Práve nový pes mal byť príčinou ich veľkej hádky. Jen ho nechcela, ale Sly si ho presadil a chváli sa fotkami s ním. "Milujem svoju rodinu. Tieto osobné problémy riešime priateľsky a v súkromí," uviedol Stallone k ich rozvodu vo vyhlásení pre CNN. Flavin tiež žiada o súkromie s tým, že si váži ich vyše tridsaťročný vzťah.

Jennifer zverejnila na Instagrame fotku s tromi dcérami a veľavravným odkazom:

Súvisiace články

Najčítanejšie