Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Kuchařová po rozvode s Brzobohatým prvýkrát na dovolenke vo dvojici! TENTO chlapík jej robí spoločnosť!
Zdielať na

Kuchařová po rozvode s Brzobohatým prvýkrát na dovolenke vo dvojici! TENTO chlapík jej robí spoločnosť!

Archívna reportáž

Že je Taťána Kuchařová (34) vášnivou cestovateľkou, potvrdila aj v jej novom príspevku na sociálnej sieti. Po jej nedávnych krátkych, sčasti aj pracovných cestách po malebnom juhomoravskom kraji, zamierila opäť do zahraničia, tentokrát až do USA, a nie je tam sama. Identitu bradatého výstredne oblečeného muža na fotkách ale zatiaľ eodhalila. Zato je vidieť, že si s ním užívala pohodu.

Hoci by vo veľkom prenajatom dome mohli usporiadať aj poriadne veľký žúr, také niečo v pláne Táňa zrejme nemá. Okrem nej a bradatého muža nikoho ďalšieho na jej fotkách nevidieť. O to viac sa natíska otázka, kto je muž, ktorý môže robiť krásnej Taťáne spoločnosť počas dovolenky? A nielen to, zjavne jej plní všetko, čo si krásna Miss World zmyslí.

Podľa instastories robí Taťáne spoločnosť tento extravagantý muž:

Instagram/TK

Spoločne s ním cvičí pilates, či jazdí na kolieskovýchh korčuliach, ale najčastejšie relaxujú vo veľkej záhrade, pričom sa kochajú neobyčajným výhľadom. Aby toho nebolo málo, bývalá Miss World z roku 2006 sa pochválila s chutnými raňajkami, ktoré jej pripravil jej veselo pôsobiaci spoločník. Na jednom snímku ukázala, ako si pochutnáva na omelete s čedrom a slaninou. Také sýte jedlo si môže dovoliť, keďže prijaté kalórie iste spáli počas každodenného cvičenia a korčuľovania.
Taťána Kuchařová získala v roku 2006 titul Miss World, pozrite si zábery z korunovácie:

Či už má Táňa novú lásku, alebo má pri sebe len nejakého dobrého kamaráta, nevedno. Otvorene sa priznáva, že práve priatelia jej pomáhajú sa psychicky pozbierať z rozchodu a rozvodu manželstva s Ondřejom Gregor Brzobohatým (39). "Našťastie mám za tie roky v zahraničí veľa kamarátov, ktorí mi pomáhajú dostať sa zo všetkého," zverila sa pred časom pre Super.cz. Možno je fúzatý muž jedným z nich, zatiaľ sa k tomu zjavne spokojná kráska so slovenskými koreňmi po otcovi, nepriznala. No už na prvý pohľad sa zdá, že nový frajer to zrejme nebude.
Isté indície naznačujú, že Tánin kamarát možno preferuje v láske skôr rovnaké pohlavie:

Instagram/TK

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie