Oblačno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Bacuľatý chlapček! TAKTO vyzeral "Ken" Alves pred premenou na plastikovú Jessicu!
Zdielať na

Bacuľatý chlapček! TAKTO vyzeral "Ken" Alves pred premenou na plastikovú Jessicu!

Zdroj: Instagram/JA

Známa vyzývavá transgender modelka Jessica Alves (39), ktorá nedávno prehlásila, že sa už považuje takmer za dokonalú po zhruba 90 plastických operáciách, bola kedysi napohľad pomerne nenápadným, bacuľatám chlapcom Rodrigom. Údajne už odmalička inklinoval k Barbie bábikám, ktoré mu kupoval starý otec, aby mu urobil radosť. Už vtedy vraj sníval o tom, že aj on bude raz vyzerať ako Ken. Toto želanie sa mu podarilo splniť aj vďaka dedičstvu po zosnulom starom otcovi a neskôr postupne aj vďaka publicite, ktorú si svojou premenou najskôr na Kena a neskôr na Barbie vyslúžil.

​Jessica Alves (39), predtým známa ako Rodrigo Alves, je britsko-brazílska mediálna celebrita, známa svojou posadnutosťou plastickými operáciami. Iná cesta, ako vyzerať podľa týchto vysnených vzorov ani neexistuje.Rodrigo skutočne Kena ani trochu nepripománal, a tak už ako 19-ročný ľahol prvýkrát pod nôž a odvtedy sa z toho stala závislosť - priemerne absoloval 5 zákrokov ročne. V duši sa však vraj vždy cítil byť viac ženou, a tak si na ďalšiu premenu zvolil ako vzor bábiku Barbie. Plastické operácie podstupuje po celom svete, zrejme tam, kde to je pre ňu ako už Jessicu výhodné. Na jednej bola svojho času ešte ako Rodrigo aj v Prahe, ale posťažoval sa vtedy, že ju zbabrali. Zatiaľ poslednú absolvovala v azerbajdžanskom Baku u renomovaného plastického chirurga, ale musela čakať vyše pol roka.  

Dohromady Alves podstúpila operácie za viac ako 25 miliónov dolárov, stále však tvrdí, že to inak nešlo."Operácie boli potrebné, pretože som sa narodila ako biologický muž a operácie boli potrebné kvôli mojej premene na ženu. Som veľmi silná a odhodlaná a robím všetko pre to, aby som bola šťastná. Nepoznám lepší pocit, ako keď ráno vstanem, pozriem sa do zrkadla a vidím ženu, ktorou som sa stala s pomocou pokrokových chirurgov z celého sveta," vyznala sa táto gender celebrita pre Daily Mail. "Roky som sa snažila žiť ako muž, ale klamala som sám seba. Som žena a vždy som bola ženou. Až teraz moje telo konečne zodpovedá môjmu nastaveniu mysle," zverila sa Jessica po jej operačnej premene na svojom Instagrame a dodala: "Tridsaťšesť rokov som žila ako húsenica, teraz konečne žiarim ako motýľ!"

Alves priznal, že ako tínedžer vyzeral úplne inak a cítil potrebu ísť na zákrok, aby dosiahol "dokonalú" mužskú postavu a vyrysovanú tvár. Na starších fotografiách Rodriga je vidieť oveľa plnšiu tvár a plnšiu postavu, ktorú si nechal vylepšiť liposukciou, ale napríklad aj silikónovými implantátmi namiesto brušných svalov či delta svalov pŕs. "Mužská dokonalosť je pre mňa symetria. Takže vyrysovaná tvár, široké ramená, štíhla postava, výrazná čeľusť, definované brušné svaly a proporcionálny hrudník. Nechal som si implantovať vlasy, zdvihnúť obočie, zdvihnúť oči, stiahnuť uši, upraviť líca, vyformovať čeľusť," pochválil sa svojho času. V roku 2020 podstúpil operáciu na premenu na ženu a 13. júla vystúpil v relácii This Morning, aby oznámil, že si zmenil meno z Rodrigo na Jessica. Teraz je už vraj spokoná, na pár detailov a fakt, že túži po maternici, aby si mohla ako prvý biologický muž vynosiť vlastné dieťa.

Jessica sa cíti ako žena podľa vlastných slov konečne šťastná: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie