Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Kollár má konkurenciu! Známy moderátor čaká desiate dieťa, deviate sa ešte nenarodilo a ôsme len pre mesiacom!
Zdielať na

Kollár má konkurenciu! Známy moderátor čaká desiate dieťa, deviate sa ešte nenarodilo a ôsme len pre mesiacom!

Zdroj: Instagram/NC

Ktovie, čo si myslieť o americkom rapperovi, hercovi, komikovi aj moderátorovi Nicholasovi Scottovi Cannonovi (41), chváliacemu sa svojou vášňou pre plodenie detí. Svoju povesť multiotecka potvrdil aj teraz, keď sa mu narodilo v poradí už ôsme dieťa a deviate a desiate sú na ceste. Nevylučuje ale ani ďalšie deti v priebehu roka, o záujemkyne o dieťa s ním vraj núdzu nemá. Po prvýkrát sa stal otcom, keď sa mu narodili dvojičky Moroccan a Monroe (11), so speváčkou Mariah Carey (53), čo bolo v roku 2011. Odvtedy sa mu rodili ďalšie deti s inými mamičkami ako na bežiacom páse a nemieni to zastaviť. Pri svojich zárobkoch si to snáď môže dovoliť, s čím zrejme každá z jeho "mamičiek" počíta. Má sa čo oháňať, ale zjavne si verí.

​Vášeň pre plodenie detí sa Cannonovi udržuje ľahko, pokiaľ sa o ne postarajú ich matky. Jemu na ne popri jeho účinkovaní nezostáva zrejme veľa času. Všetky deti boli vraj plánované. Iba od júna minulého roku sa mu narodili štyri deti. Najskôr dvojčatá  s DJ Abby De La Rosa, vzápätí syn s herečkou Alyssou Scott, ten ale zomrel v decembri 2021 na nádor na mozgu. V júli tohto roku porodila modelka Bre Tiesi jeho ôsme dieťa a v súčasnosti čaká deviate dieťa opäť s DJ Abby De La Rosa, ktoré sa má narodiť v októbri. Ale akoby mu to nestačilo, v stredu oznámil, že očakáva aj jubilejného desiateho potomka so svou bývalou partnerkou Brittany Bell, s ktorou už majú dvadsaťmesačnú dceru Powerful a syna Goldena (5). V zdieľanom videu pózuje s polonahou Brittany a ich dvoma deťmi.    

Môže sa cítiť ako paša v háreme, kde sa predchádzajú jeho ženy, ktorá ho viac pritiahne a stane sa vyvolenou. Cannon tie svoje všetky miluje, aj Mariah Carey považuje stále za svoje "dievča". So žiadnou matkou svojich detí ale nežije v spoločnej domácnosti, ani v trvalom vzťahu. "Mám svoje ego a toto sebecké správanie, ale keď sú pre vás deti na prvom mieste, pochopíte, že je to všetko bezpodmienečná láska. Všetky ostatné veci sa jednoducho rozpadnú," povedal exkluzívne tento šoumen v apríli 2019. "Vždy chcem pre svoje deti to najlepšie," zdôraznil, pričom azda fajn by bola aj komplet rodina, ktorú ale on poskytnúť nemieni.

Nick Cannon má dvojičky aj so slávnou speváckou divou Mariah Carey: 

Dídžejka De La Rosa, s ktorou po dvojičkách čakajú ďalší prírastok, Cannona priam ospevuje. "Nikdy by som si nepredstavovala, kde sme teraz. Toto nie je o ničom 'love' story, je to SKUTOČNÝ príbeh," vyznala sa ešte vlani svojim sledovateľom na Instagrame. "Jeho otvorenosť a úprimnosť si získali moje srdce, ale predovšetkým je mojím najdrahším priateľom a partnerom v tomto mojom svete. Zmenil môj život všetkými tými najnetradičnejšími spôsobmi a inšpiroval ma, aby som otvorila svoju myseľ neznámemu, pokiaľ ide o lásku mimo nálepiek a vlastníctva," konštatovala krásna De La Rosa. 

Nick Cannon čaká deviate dieťa s DJ-kou Abby De La Rosa: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Abby De La Rosa (@hiabbydelarosa)

"Modlím sa, aby vám obom Boh dal silu kráčať odvážne a smelo vo svojej individuálnej pravde, rovnako ako oteckovi. Váš otec a ja tu budeme vždy pre vás oboch; v úplnej jednote a podpore," prihovárala sa ich dvojičkám vlani na Instagrame a už sa teší na ďalšie dieťa s Cannonom. Ten ide skutočne na plný plyn, no ešte stále mu pár detí do skóre Borisa Kollára chýba. Na druhej strane, aspoň nie je politik.

Súvisiace články

Najčítanejšie