Polojasno
17°
Bratislava
Zina
21.5.2024
TOTO od Agáty asi nikto nečakal! Priznala, ČO je najväčší problém vo vzťahu so Soukupom!
Zdielať na

TOTO od Agáty asi nikto nečakal! Priznala, ČO je najväčší problém vo vzťahu so Soukupom!

Zdroj: Instagram/AH

Nikto snáď už ani nečakal, že by mohlo niečo či niekto divokú influencerku Agátu Hanychovú (37) skrotiť. Ale aj na tú sa zjavne našla predsa len páka v podobe ostrieľaného sebavedomého majiteľa súkromnej televízie, multimilionára Jaromíra Soukupa (53). Ten má ale v rukách naozaj veľké tromfy. Okrem veľkých skúseností s ľuďmi, si môže dovoliť Agáte predvádzať svoju moc a bohatstvo, čo sú pre ambicióznu dcéru Veroniky Žilkovej iste veľké magnety. Doteraz to bola ona, ktorá mala v tomto smere, aj keď v podstane menšej miere, pred jej partnermi navrch a veľmi ju to už nebavilo. Sama sa vyjadrila, že by chcela konečne muža, ktorý ju tromfne.

​Jaromír bol zrejme pre ňu vybraný osudom, aj keď ešte prednedávnom to vyzeralo, že to bude pohľadný chirurg Andrej, v čo pevne dúfala aj ona, ale v máji sa po šiestich mesiacoch nečakane rozišli. "V tú chvíľu, keď bude mať pocit, že sa na to môže vykašľať, by sa mohol objaviť muž, s prestížou, o dosť starší od nej, z pracovnej oblasti nad ňou, ku ktorému by ona mala vzhliadať," tak už dávnejšie Agáte predpovedala istá veštica a zdá sa, že trafila. 

Po niekoľkých týždňoch užívania si so Soukupom v jeho ville v Marbelle a na výlete v NewYorku, kde má luxusný apartmán, sa Hanychová vrátila späť do Prahy. Ako sa priznala v rozhovore pre eXtra.cz, bolo to snáď jej najkrajšie leto. "Mám z toho husiu kožu, áno, naozaj som mala jedno z najkrajších liet. Užila som si ho na pláži s celou rodinou a bolo to skvelé. S Jaromírom sme spolu žili nonstop každý deň, čo by mnohým po tak krátkom vzťahu pripadalo nemožné. Boli sme tam aj so svojimi rodinami a bolo to krásne," vyjadrila sa s nadšením o prežitých pekných chvíľach. Všetko vyzerá akoby dokonalé v súžití so Soukupom, ale prekvapivo, ona na to pozerá aj s istou dávkou sebakritiky. No poriadne prekvpaila tým, čo je najčastejšou príčinou ich hádok.

Agáta a Jaromír sú žiadaný párik šoubiznisu, svijich faúšikov tešia živými vstupmi na sociálnej sieti: 

"Máme jediný problém. Keď umývam riad, nechávam hubku v dreze, ale Jaromír ju dáva na drez. To je náš najväčší problém. Všetko robí lepšie ako ja, dokonca aj ten riad umýva lepšie ako ja. Tak som sa rozhodla, že to asi nechám na neho. Navyše aj skvelo varí a som rada, že nemusím robiť dokola stále to isté a naučím sa od neho niečo nové," priznala sa s nečakanou pokorou zjavne očarená Soukupom. 

Agáta k svojmu staršiemu partnerovi vzhliada a obdivuje ho, azda aj to môže prispieť k trvácnosti tohto vzťahu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

 "Je veľmi vtipný, na čokoľvek sa ho opýtam, on mi odpovie a nevymýšľa si. Mnohí moji ex si vymýšľali chytré odpovede, ale on ich naozaj vie," pokračovala s obdivom k Soukupovi, s ktorým sa rozhodli pokračovať od jesene v odhaľovaní ich súkromia v televíznom projekte s už aj pevne stanoveným názvom Agáta Jaromíra Soukupa, ktorý si presadila Hanychová. "Hovorím, že ak máme mať show, tak sa bude volať takto," uviedla populárna influncerka, ktorá ho kdesi započula a hneď sa jej zapáčil. Pôjde o reláciu na spôsob reality šou a je možné, že bude mať úspech, ako sa zatiaľ dá predpovedať podľa záujmu verejnosti o tento šoubizový párik.

Súvisiace články

Najčítanejšie