Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Veľká oslava Bena a Jennifer! Po tajnom sobáši majú na víkend pripravené niečo extra!
Zdielať na

Veľká oslava Bena a Jennifer! Po tajnom sobáši majú na víkend pripravené niečo extra!

Archívna reportáž

So sobášom po druhých zásnubách sa Jennifer Lopez (53) a Ben Affleck (50) poponáhľali. Museli si na svoj veľký deň počkať dlhých dvadsať rokov od prvých zásnub a dlhšie čakať sa im už zrejme nechcelo. Intímny obrad sa konal v utajení 16. júla v Las Vegas po troch mesiacoch od zásnub za prítomnosti iba pár priateľov v kaplnke Litte White Chapel v Las Vegas. Šťastná nevesta sa s tým pochválila neskôr na svojom webe On the JLo. Zakrátko potom sa vybrali na svadobnú cestu do Paríža. No tým sa oslava ich lásky nekončí.

​Svadbu s hostinou a všetkou parádou si nechali novomanželia na august a zrejme ju spoja aj s oslavou päťdesiatin Bena, ktoré dovŕšil 15. augusta. Do jeho usadlosti v Riceboro v štáte Georgia pozvali najbližších priateľov a rodinu. "Všetko sa bude točiť okolo J.Lo. Ben chce, aby sa všetka pozornosť v ich veľký deň sústredila na ňu," povedal exkluzívne pre PageSix dôverný zdroj. Má to byť trojdňová "intímna oslava pre rodinu a priateľov", ktorá sa začne už v piatok spoločnou večerou na uvítanie, ako prezradil ďalej informátor. Samotný obrad sa má uskutočniť v sobotu a víkend dvojica spolu s hosťami ukončí v nedeľu grilovačkou a piknikom.

Jennifer bude iste vyzerať nádherne v pre ňu navrhnutých šatách, ušitých na mieru v haute couture salóne Ralpha Laurena v Taliansku. Svadbu by mal zdokumentovať Vogue a zverejniť v nasledujúcom vydaní. Organizáciou oslavy do posledných detailov je poverený údajne skúsený a vyhľadávaný plánovač spoločenských podujatí pre celebrity Colin Cowie. Pre J.Lo  už v minulosti organizoval aj iné párty. Cena, ktorú za veľký žúr zvyčajne pýta sa pohybuje od 25 000 až do 25 miliónov dolárov. Koľko sú mu ochotní zaplatiť Jennifer s Benom, ktorých prezývajú Bennifer, nevedno. Peniaze u nich ale iste nezohrávajú veľkú rolu. 

 JLo poodhalila svoje súkromie a prípravy na vystúpenie Superbowl v dokumente s názvom Halftime:

Podľa zdroja medzi známe tváre, ktoré by sa mali zúčastniť svadby patrí Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck a Drea de Matteo, ale iste to nebudú len oni. Affleckova usadlosť v Riceboro, kde sa svadba koná, mala byť vraj miestom, kde si mal Ben s Jen povedať áno po ich zásnubách v roku 2002, ale v roku 2004 sa rozišli. Osud ich skúšal, no napokon sa tento osudový príbeh nemohol skončiť inak. "Podarilo sa nám to. Láska je krásna. Láska je milá. A ukázalo sa, že láska je trpezlivá. Dvadsať rokov trpezlivá," uviedla Lopez po ich sobáši vo Vegas na svojom webe On the JLo. Tam by vraj taktiež mala podľa zdroja niečo zverejniť aj o svadbe v Riceboro, aby sa podelila o svoju radosť aj s fanúšikmi. Uvidí sa už cez víkend, koľko toho novomanželia ukážu svetu.

O šťastí, ktoré JLo prežíva v súkromí svedčí aj jej svieži vzhľad či už s mejkapom alebo bez: 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie