Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žena, do ktorej domu vpálila autom zosnulá Anne Heche, prehovorila: TOTO sa stalo!
Zdielať na

Žena, do ktorej domu vpálila autom zosnulá Anne Heche, prehovorila: TOTO sa stalo!

Zdroj: SITA/GoFundMe

Žena, ktorá len o vlások unikla smrti po tom, čo do jej domu vrazilo auto hviezdnej herečky Anne Heche († 53), prehovorila o nehode.  Náraz a požiar zničil jej dom a majetok, no predsa len poslala rodine a priateľom zosnulej herečky odkaz.

​V piatok 5. augusta sa v živote herečky Anny Heche čosi veľmi pokazilo. Povzbudená kokaínom a zrejme aj inou drogou, sadla za volant a pustila sa na predmestí Los Angeles na jazdu smrti. Miestami si to šinula uličkami rýchlosťou 160km/hod., v inom momente narazila do garáže. Následne vycúvala a dupla opäť na plyn. Rýchlosť dosiahla zhruba 140km/hod., keď prišiel náraz. Heche vrazila do domu a jej auto sa okamžite vznietilo. Po príchode záchranárov ešte komunikovala, no ako sa o pár dní ukázalo, popáleniny a ďalšie poranenia súvisiace s požiarom natoľko poškodili organizmus, že herečka o týždeň po nehode zomrela.

Nie všetci s ňou však súcitili. Mnohí prejavili hnev pre jej nezodpovednú jazdu, keď len so šťastím nikomu neublížila. No žene, do ktorej domu vrazila, spôsobila nielen traumu, ale aj obrovské škody, píše portál DailyMail. Napriek tomu Lynne Mishele vyjadrila svoj smútok na svojej stránke na Instagrame niekoľko hodín po tom, ako sa potvrdilo, že Heche odpojili od prístrojov v dôsledku poškodenia mozgu spôsobeného nadýchaním sa dymu.

Pozrite si Annu v jej najväčších úlohách:

"Správa o odchode Anne Heche je zdrvujúca. Jej rodina, priatelia a najmä jej deti naozaj utrpeli veľkú stratu a ja s nimi súcitím. Celá táto situácia je tragická a naozaj niet slov. Všetkým zúčastneným posielam lásku. Predchádzajúci deň Mishele poďakovala svojim podporovateľom vo videu zverejnenom na stránke GoFundMe, kde vytvorili susedia a majitelia domu zbierku na pomoc. Fotky z miesta nehody sú zverejnené TU. 

"Bolo to samozrejme najšialenejšie, najtraumatickejšie obdobie, plné zmätkov..., ale ďakujem, ďakujem z celého srdca," vyjadrila sa Mishele. Tá bola v čase nehody doma, no mala obrovské šťastie, že bola práve v inej časti domu a náraz jej preto bezprostredne neublížil. Dokonca ani jej dvom psom a korytnačke. "Myslím, že nechápala, čo sa deje. Pýtala sa len: 'Čo sa stalo? Čo sa stalo?'," povedala susedka. Dodala, že auto prešlo "takmer celým domom a takmer okamžite začalo horieť". Požiar mal na nehnuteľnosť devastačné následky, no aj samotný náraz výrazne poškodil štatistiku. Za týždeň získala Mishele na stránke GoFundMe takmer 170 000 dolárov od viac ako troch tisícok darcov. Je pravdepodobné, že s odškodným bude musieť prísť aj Hecheovej rodina. 

Súvisiace články

Najčítanejšie